Σοκάρει η τραγωδία με το νεκρό βρέφος στην Πάτρα: «Πήγα να την ταΐσω και είχε μελανιάσει»

Εξετάζεται η πιθανότητα να το πλάκωσε η μητέρα στον ύπνο της και το μωράκι να πέθανε από ασφυξία – Η γυναίκα αφού κατέθεσε αφέθηκε ελεύθερη και περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία

Δείτε ακόμα: Απίστευτο! Βρέφος γεννήθηκε με δόντι – Σε ηλικία 12 ημερών έγινε ο νεότερος ασθενής σε οδοντίατρο [εικόνες]

Δεν χωρά ανθρώπινος νους την τραγωδία που βρήκε οικογένεια στην Πάτρα, όταν η μητέρα συνειδητοποίησε ότι το τριών μηνων κοριτσάκι που είχε στην αγκαλιά της δεν βρισκόταν πια στη ζωή.

Η μάνα με το βρέφος βρίσκονταν στο νοσοκομείο καθώς νοσηλευόταν με κάταγμα το άλλο παιδί της οικογένειας, ηλικίας τριών ετών. Το πρωί της Κυριακής η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι το μωρό της που κρατούσε στην αγκαλιά είχε πεθάνει.

Η ίδια δηλώνει άγνοια στην κατάθεσή της για το πώς έγινε το τραγικό περιστατικό. Περιέγραψε πώς ξύπνησε το πρωί, πώς του έφτιαξε το γάλα και πως ενημέρωσε τη γιατρό μόλις διαπίστωσε ότι το μωρό δεν είχε τις αισθήσεις του.

Οι γιατροί έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες να το επαναφέρουν αλλά ήταν ήδη αργά.

«Προσπάθησαν με ανάνηψη μήπως και το επαναφέρουν αλλά δεν έγινε κάτι. Το βρέφος πάντως ήταν υγιές. Η μητέρα το τάιζε, είπε ότι δύο ώρες πριν το είχε ταΐσει. Δεν είχε παραπονεθεί η μητέρα του ότι κάτι βλέπει, να το εξετάσουν οι γιατροί» λέει η διοικήτρια του Καραμανδάνειου, Βασιλική Γεωργιοπούλου.

Εξετάζεται η πιθανότητα να το πλάκωσε η μητέρα στον ύπνο της και το μωράκι να πέθανε από ασφυξία.

Δείτε ακόμα: Κλαίει το νεογέννητο μωρό, βρέφος ΓΙΑΤΙ;

Η ίδια περιέγραψε στον ΑΝΤ1 εκείνες τις στιγμές: «Οπως σηκώθηκα να πάω τουαλέτα, εκεί που πήγα να ταΐσω τη μικρή και τι βλέπω; Είχε μελανιάσει, είχε παγώσει πολύ. Την παίρνω και την πάω στη γιατρίνα», είπε, προσθέτοντας ότι αναγκάστηκε να πάρει το μωρό μαζί της καθώς δεν είχε που να το αφήσει.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του βρέφους περιέγραψε τις δραματικές στιγμές της οικογένειας. «Πήγα και τη βρήκα το πρωί και μου είπε ότι πέθανε το παιδί στην αγκαλιά της. Τραγωδία!».

Η γυναίκα αφού κατέθεσε αφέθηκε ελεύθερη και περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία καθώς και η συνεχιζόμενη έρευνα της αστυνομίας.

Πηγή: protothema
Close