Σοκάρει το θράσος του παιδοκτόνου! «Με βίασαν όταν ήμουν 6 χρονών» – «Κάρφωσε» την γυναίκα του

Οργή και σοκ προκαλεί η απολογία του 61χρονου πρώην αστυνομικού που σκότωσε και πέταξε στα σκουπίδια την 6χρονη κορούλα του Στέλλα. Ο παιδοκτόνος υποστήριξε πως δεν καταλάβαινε τι έκανε, ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα επειδή όταν ήταν μικρός έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ενώ «κάρφωσε» και την σύζυγο του που θρηνεί για την κορούλα της.

Ο δράστης μετά την απολογία του με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε στις φυλακές. Μονότονα, χωρίς καμία ντροπή, ο 61 χρόνος στις ερωτήσεις της ανακρίτριας, επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής, αποκρινόταν «δεν απαντάω», ακόμα και στην ερώτηση για το εάν προσπάθησε να βοηθήσει την 6χρονη κόρη του Στέλλα, δεν έδωσε καμία απόκριση!

Την ίδια στιγμή στο απολογητικό του υπόμνημα, συνολικά τεσσάρων σελίδων, επιχείρησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, επικαλούμενος ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Παράλληλα, την ημέρα της κηδείας της κόρης τους, την ζωή της οποίας ο ίδιος αφαίρεσε, ο 61χρονος εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος της γυναίκας του, λέγοντας ότι του ζήτησε τις πιστωτικές κάρτες για να πληρώσει το δικηγόρο της, ενώ, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αναφέρεται σε ένα «μυστικό» που σημάδεψε την παιδική του ηλικία.

Ο 61χρονος, πρώην αστυνομικός ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς αφαίρεσε τη ζωή της 6χρονης κόρης του, Στέλλας, αναφέρει μεταξύ άλλων στο απολογητικό του υπόμνημα το οποίο κατέθεσε στην ανακρίτρια πως μεγάλωσε κάτω από αντίξοες συνθήκες και υποστηρίζει πως τον αποπλάνησε συγχωριανός του.

«Στην πιο ευαίσθητη ηλικία μου περίπου 6 -7 ετών εξαπατήθηκα από συντοπίτη μου ενήλικα, ο οποίος με παρέσυρε σε απομονωμένο χώρο και διέπραξε εις βάρος μου ό,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί πάνω στη σωματική μου- ψυχική μου – πνευματική μου ακεραιότητα. Ουδέποτε αποκάλυψα το δυσβάσταχτο αυτό μυστικό μου μέχρι σήμερα σε οποιοδήποτε με ό,τι φοβερές συνέπειες αυτό συνεπάγεται» αναφέρει συγκεκριμένα στο απολογητικό του υπόμνημα.

Όπως τονίζει στο υπόμνημα του ο 61χρονος παιδοκτόνος: «Ουδέποτε είχα όχι ειδική ψυχολογική υποστήριξη για το θέμα αυτό, αλλά ούτε από οικογενειακό ή στενό μου φιλικό μου περιβάλλον έτυχα κάποιας ευεργετικής συμπαράστασης».

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr


Close