Συγκινημένη αλλά και οργισμένη η Νικολούλη μιλάει για τον Βαγγέλη.Το μυνημα που εστειλε στην οικογενεια ΒΙΝΤΕΟ

Τη δραματική τροπή που πήρε η υπόθεση με την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη, σχολίασε η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Η Αγγελική Νικολούλη,  τόνισε ότι περιμένει να αποτελέσματα από τις έρευνες της αστυνομίας και του ιατροδικαστή, ενώ τόνισε ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν άνθρωποι που ήξεραν και δεν μίλαγαν.

Τέλος η κ. Νικολούλη, έστειλε μήνυμα προς όλους αυτούς που έχουν στοιχεία να μιλήσουν.  Το χρωστάνε στον συμπατριώτη τους, ας πουν τι προηγήθηκε …

Αλλά δεν έκρυψε την συγκίνηση αλλά και την οργή της για τα γεγονότα που έχουν αποκαλυφθεί.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η δημοσιογράφος.

 

Μιλώντας κυρίως ως μάνα έστειλε το δικό της μήνυμα προς την οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη τονίζοντας ότι είναι χρέος του κάθε  Κρητικού χωριστά αλλά και της πολιτείας να στηρίξει αυτήν την οικογένεια που βιώνει τον άδικο χαμό  του παιδιού της.

“Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα αποδώσουν τις ευθύνες όμως σίγουρα όλοι εμείς είμαστε αυτοί που θα μπορούσαμε να προλάβουμε παρόμοια περιστατικά χωρίς να φτάσουν σε αυτήν την τραγική κατάληξη” τονίζει η δημοσιογράφος , το όνομα της οποίας είναι απόλυτα συνδεδεμένο με  την δημοσιογραφική προσέγγιση της εξαιρετικά σοβαρής υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκης όπως την χαρακτήρισε .

Στη συνέντευξη της η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει ότι μόλις από την δεύτερη εκπομπή Φως στο Τούνελ που ήταν αφιερωμένη στον βαγγελη, είχε διαπιστώσει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όσον αφορά την κατάληξη της .

Μάλιστα συγκεκριμένα στοιχεία οδηγούσαν σε εφιαλτικά σενάρια που ήταν απόλυτα ταυτισμένα με τον σημερινό χαμό του Ρεθυμνιώτη φοιτητή.

Όμως πηγαίνοντας και ένα βήμα παραπέρα η κ. Νικολούλη στέλνει μήνυμα και σε όλους εκείνους που γνώριζαν ή γνωρίζουν πράγματα και δεν μίλησαν ούτε σκοπεύουν να μιλήσουν στο μέλλον .

“Είναι χρέος όλης της κοινωνίας να βοηθήσεις στην απόδοση των ευθυνών όσον αφορά το έργο της δικαιοσύνης “, υπογραμμίζοντας η ίδια ότι “η απώλεια του Βαγγέλη είναι μια απώλεια -γροθιά στο στομάχι για την Ελληνική οικογένεια “.

Close