«Τα έχωσε» στον Γκλέτσο η Γερμανού για τα …γαλλικά του

Σε σχολική γιορτή στη Στυλίδα, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο Απόστολος Γκλέτσος δεν συγκρατήθηκε μπροστά στους ανήλικους που είχε μπροστά του: «Οι δανειστές, οι τοκογλύφοι και τα μνημόνια να πάνε να γαμ…» είπε ο Δήμαρχος Στυλίδας χαρακτηριστικά.
«Δέχομαι τον Αποστόλη ο οποίος ξηλώνει τις ράμπες γιατί δεν θέλει οι συντοπίτες του να πληρώνουν τα διόδια από τα λεφτά που δεν έχουν.

Τον δέχομαι και τον χειροκροτώ. Αλλά από υπερβάλλοντα ζήλο όταν του ξεφύγει και ένα «δεν πα να…μπιπ» και ξεχνά ότι πίσω του δεν είναι οι συνομήλικοι του συντοπίτες του, αλλά παιδάκια που αυτή την λέξη και αν την ξέρουν ακόμα, δεν υπάρχει λόγος να την ακούσουν ξανά από το στόμα του Δημάρχου τους» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού, η οποία στη συνέχεια δεν έκρυψε την ενόχληση της…

«Δεν είναι δουλειά του Απόστολου Γκλέτσου να είναι Δήμαρχος και να ξέρει τι λέει σε μία σχολική εορτή; Και επειδή είναι αυθόρμητος και δυναμικός χαρακτήρας και τον γουστάρουμε, δεν θα εντοπίσουμε κάτι που έκανε λάθος ως Δήμαρχος σε μία σχολική εορτή; Εγώ τον αγαπώ, τον γουστάρω, δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Χίλια μπράβο για όλα τα άλλα που έχει κάνει.

Δεν θα του πω και μπράβο που είπε τη λέξη «να πάνε να μπιπ» μπροστά στα παιδάκια του δημοτικού. Ας τα λένε μεταξύ τους. Στο διάλειμμα του σχολείου όλοι τα λέγαμε. Αν όμως εγώ άκουγα από το Δήμαρχό μου να μου το λέει στην τάξη του σχολείου μου, σε μία σχολική εορτή, σε μία εθνική επέτειο, θα έλεγα άρα το κάνω τέλεια που το λέω και θα πήγαινα και σπίτι μου και θα έβριζα και τη μάνα μου έτσι.»

 


Close