Ταύρος : Απίστευτα μυστικά που δεν θα μάθαινες ποτέ από τον ίδιο !

Ο Ταύρος είναι αξιόπιστο ζώδιο, αν και λίγο συντηρητικό και σοκάρεται εύκολα, επομένως τα μυστικά σας είναι ασφαλισμένα με τους Ταύρους. Ωστόσο πρέπει να ξέρετε ότι οι Ταύροι μοιάζουν με τον ελέφαντα: δεν ξεχνούν ποτέ. Αν κάνετε την ανοησία να τους κάνετε να θυμώσουν μαζί σας, να είστε σίγουρος ότι τα μυστικά σας, μόλο που δε θα αποκαλυφθούν πουθενά, ωστόσο κάποια μέρα θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας για εκδίκηση.

Τα μυστικά του Ταύρου αφορούν συνήθως θέματα ασφάλειας, όπως τραπεζικούς λογαριασμούς, πού βρίσκονται κρυμμένα τα συμβόλαια του σπιτιού ή το συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου. Όλοι οι Ταύροι έχουν ένα μυστικό κομπόδεμα για τις «δύσκολες μέρες», αλλά ίσως έχουν και τρόφιμα κρυμμένα «για την περίπτωση που θα τα χρειαστούν», γιατί στους Ταύρους αρέσει το φαγητό και το απολαμβάνουν. Παρόλο που οι Ταύροι ανήκουν σε ένα εσωστρεφές ζώδιο, γενικά προτιμούν να μην ερευνούν τον εσωτερικό εαυτό τους. Συχνά έχουν καταχωνιασμένα μυστικά τα οποία συνδέονται με το δεσποτισμό και τη ζήλια τους ή με το θυμό και την απληστία τους, γνωρίσματα που δεν παραδέχονται ότι τους χαρακτηρίζουν.

Ο Σκορπιός, η κρυφή «σκιερή» πλευρά των Ταύρων, έχει μια έμφυτη καχυποψία και δυσπιστία για τους άλλους. Έτσι, με τη σταθερή τους φύση, οι Ταύροι δυσκολεύονται να μοιραστούν τα μυστικά τους.

Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο που εκτιμάται για την προσωπική του ακεραιότητα και τν αξιοπιστία του. Έτσι τα μυστικά που εμπιστεύεστε στον Ταύρο είναι ασφαλισμένα και θα τα κρατήσει για πάντα με χαρακτηριστική επιμονή. Αυτό κάνει τους Ταύρους εξαιρετικούς «εξομολόγους».

Πηγή: astro-live.gr
Close