Θα λιώσετε με τις αφιερώσεις του  Beckham στη σύζυγο και τη μητέρα του

Τα απίστευτα τρυφερά post στα social media.

Ημέρα της Μητέρας για τη Μεγάλη Βρετανία η χθεσινή και ο David Beckham αισθάνθηκε την ανάγκη να τιμήσει την σύζυγό του, Victoria. Ο 41χρονος ποδοσφαιριστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στοInstagram ένα στιγμιότυπο με τα τέσσερα παιδιά του να μαζεύουν φράουλες, το οποίο συνόδευσε με ένα μήνυμα αγάπης προς την γυναίκα της ζωής του.

«Πριν από 17 χρόνια γίναμε γονείς, για πρώτη φορά, και αυτά τα μικρά έχουν την πιο καταπληκτική μαμά, που αγαπώ τόσο πολύ… Και την αγαπώ για πολλούς λόγους, αλλά ο κυριότερος είναι γιατί μου έδωσε τα πιο καταπληκτικά παιδιά… Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας, όπως θα έλεγαν και τα μικρά», έγραψε χαρακτηριστικά, κλείνοντας τα λόγια του με πολλές καρδούλες.

deuteri-800.jpg.pagespeed.ce.7XG0CJVYdF

πρώην άσος των γηπέδων, ωστόσο, δημοσίευσε και μία φωτογραφία από τα παιδικά χρόνια του, στην οποία απεικονίζονταν ο ίδιος μαζί με τη μητέρα του, Sandra, θέλωντας να τιμήσει με τον τρόπο αυτό κι εκείνη για την ιδιαίτερη αυτή μέρα.

«Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας, μαμά… Είσαι η πρώτη μου θαυμάστρια, από την πρώτη μου μέρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η υποστήριξή σου, η ειλικρίνεια και η ακούραστη αγάπη σου, όχι μόνο σε μένα και τις αδελφές μου, αλλά και στα εγγόνια σου, που δείχνει πραγματικά τι είδους άτομο είσαι… εκπληκτικά γενναιόδωρη… Σε ευχαριστώ που υπάρχεις μαμά», σχολίασε στη λεζάντα που την συνόδευε.

proti-8000

proti-8000_.jpg.pagespeed.ce.3X1syO4PSA

Πηγή: faysbook.gr

Close