Θυμάστε Το Τρομακτικό Κορίτσι Από Το Θρίλερ «The Ring»; ΄Εχει γίνει μία κούκλα! Θα σας πέσει το σαγόνι!

Ήταν από τα πιο επιτυχημένα και τρομακτικά θρίλερ που έχουν βγει μέχρι τώρα. Ακόμη και αν δεν έχετε δει την ταινία, σίγουρα γνωρίζετε το κοριτσάκι με τα μαύρα μαλλιά που είχε κατατρομάξει όλον τον κόσμο!

Δείτε επίσης Θυμάστε το τηλεοπτικό Τζίνι; Δείτε πως είναι σήμερα η 87χρονη Μπάρμπαρα Ίντεν

Η ηθοποιός που έπαιξε την Samara μεγάλωσε και είναι απίστευτα εντυπωσιακή. Το όνομα της είναι Daveigh Chase και είναι το ακριβώς αντίθετο του τρομακτικού κοριτσιού της ταινίας.

Η μικρή Σαμάρα Μόργκαν, κατά κόσμο Daveigh Chase, σήμερα δε θυμίζει σε τίποτα την πρωταγωνίστρια ενός από τα πιο τρομακτικά θρίλερ όλων των εποχών «The ring», άλλωστε, έχουν περάσει και 16 χρόνια από τότε.

Η 28χρονη πλέον, αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο, καθώς σε έλεγχο που της έγινε, βρέθηκαν πάνω της ουσίες, χωρίς την απαιτούμενη συνταγογράφηση, με αποτέλεσμα να απειλείται με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 1.000 δολαρίων.

Πέρυσι είχε βρεθεί να οδηγάει ένα κλεμμένο αυτοκίνητο.

Δείτε επίσης Μιχάλης Μόσιος: Πώς είναι σήμερα ο «Ταμτάκος» από τις ταινίες του ’80;(εικόνα)

Θυμάστε Το Τρομακτικό Κορίτσι Από Το Θρίλερ «The Ring»; ΄Εχει γίνει μία κούκλα! Θα σας πέσει το σαγόνι! Θυμάστε Το Τρομακτικό Κορίτσι Από Το Θρίλερ «The Ring»; ΄Εχει γίνει μία κούκλα! Θα σας πέσει το σαγόνι!

Close