
Λένε πως το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Mέγα λάθος…
Όλοι οι ντετέκτιβ του κόσμου, όλα τα τμήματα ανθρωποκτονιών το γνωρίζουν πολύ καλά: κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει το τέλειο έγκλημα.
Δείτε επίσης Χρόνης Εξαρχάκος: Η αρρωστημένη σχέση με την ανάπηρη μητέρα του και ο θάνατός του σε μικρή ηλικία
Αντίθετα, κάθε δολοφονία που θα γίνει, όσο καλά σχεδιασμένη και αν είναι, έχει τουλάχιστον ένα αδύνατο σημείο και αυτό είναι που μπορεί να οδηγήσει στους δράστες. Αυτή ακριβώς η βαθιά πεποίθηση κάνει τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα να παίρνουν μυθικές διαστάσεις.
Δείτε επίσης Σύμφωνα με έρευνα τα δεύτερα παιδιά είναι πιθανότερο να γίνουν εγκληματίες!
Το να κάνεις μια δολοφονία και να την σκαπουλάρεις είναι τόσο δύσκολο που εκείνοι που πραγματικά τα καταφέρνουν έχουν δημιουργήσει ιστορίες που αποτελούν την βάση για την ξεδίπλωση μιας σειράς θεωριών και σεναρίων.
Δείτε περισσότερα με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ