Τραγική ιστορία: Νήπιο πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο που το ξέχασε η μητέρα του!
 
 

Μια μητέρα στην πόλη Wanganui της Νέας Ζηλανδίας ξέχασε το 16 μηνών αγοράκι της σε πάρκινγκ – Το νήπιο πέθανε, αφού έμεινε στο αυτοκίνητο πολλές ώρες και οι θερμοκρασίες ήταν υψηλές

Ένα νήπιο αγοράκι 16 μηνών πέθανε  μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο της μητέρας του στην πόλη Wanganui της Νέας Ζηλανδίας. Οι θερμοκρασίες ήταν υψηλές, καθώς εκεί τώρα είναι καλοκαίρι και η γυναίκα νόμιζε ότι καθ’ οδόν προς την δουλειά της είχε αφήσει το αγοράκι της στον παιδικό σταθμό!

Η μητέρα του άτυχου παιδιού είναι ανώτερη υπάλληλος στο νοσοκομείο της πόλης και άφησε το αγοράκι μέσα στο κλεισμένο αυτοκίνητο, στο πάρκινγκ του νοσοκομείου. Όταν η γυναίκα πήγε να πάρει το αυτοκίνητο βρήκε το παιδί της νεκρό…

Η σορός του άτυχου παιδιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ουέλλιγκτον για να γίνει νεκροψία και να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα New Zealand Herald η αστυνομία διενεργεί ανάκριση για την υπόθεση, εξετάζοντας τόσο την οικογένεια του νηπίου, όσο και το προσωπικό του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε αρχικά το παιδί.

Ο αστυνομικός επιθεωρητής David Kirby δήλωσε για την υπόθεση: «Κάθε θάνατος παιδιού είναι πάντα τραγικός. Είναι πολύ νωρίς να γίνει οποιοδήποτε σχόλιο για το τι έχει συμβεί, καθώς και για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της έρευνας».

Η διευθύντρια του νοσοκομείου στο οποίο εργάζεται η μητέρα του παιδιού, δήλωσε στην ίδια εφημερίδα, ότι θα πρέπει να αφήσουν την οικογένεια να πενθήσει και τις αρχές, αστυνομία και ιατροδικαστή, να πραγματοποιήσουν τις έρευνές τους.
πηγη

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ!
 
 
Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close