Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Η απόφαση του συζύγου που συγκλονίζει! Στο ίδιο φέρετρο μητέρα και γιος…

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο το δράμα των οικογενειών που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο φρικτό τροχαίο της Αθηνών – Λαμίας. Δραματικές στιγμές, σπαραγμός και ένα μεγάλο γιατί από τους συγγενείς και φίλους της οικογένειας Πατμάνογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί θα θαφτούν στην Πτολεμαΐδα η 33χρονη Αποστολία και ο 3χρονος γιος της Πέτρος, που έχασαν τη ζωή τους στο σοκαριστικό τροχαίο! Διαβάστε παρακάτω.

Ο πνευματικός του συζύγου της αδικοχαμένης Αποστολίας ήταν ένα από τα πρώτα πρόσωπα με τα όποια μίλησε ο Υπάτιος Πατμάνογλου. Ο Πατέρας Θεόφιλος μίλησε στην εκπομπή Live News και αποκάλυψε τον διάλογο τους στον Νίκο Ευαγγελάτου: «Πρέπει να ήταν γύρω στις τέσσερις και τέταρτο που μου είπε επί λέξη: «Πατερούλη μου καταστράφηκα. Μας τράκαραν και κάηκε η γυναίκα και το παιδί μου». Εγώ έμεινα άφωνος για δέκα λεπτά, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω. Νόμιζα ότι ήταν πιωμένος, μεθυσμένος. Στην συνέχεια μου είπε: «Κάνε μία προσευχή για μένα», ανέφερε ο Πατέρας Θεόφιλος.

Ο ιερέας ξεκαθάρισε ότι τον πίστεψε αφού επικοινώνησε με τον αδελφό του και του το επιβεβαίωσε. Μάλιστα όπως είπε τόσο η σύζυγος του Υπάτιου όσο και εκείνος πίστευαν πάρα πολύ στον Θεό. Μάλιστα, ο ίδιος αποφάσισε η γυναίκα του να θαφτεί στο ίδιο φέρετρο με το παιδί τους. Δείτε όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youweekly.gr/

Close