Αθηναΐς Νέγκα: Μιλάει για την εμπειρία της με τον κορονοϊό και τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν

Η Αθηναΐς Νέγκα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και μίλησε για την εμπειρία της με τον κορονοϊό, τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν και την καραντίνα στην οποία βρίσκεται.

Η ίδια μάλιστα ανακοίνωσε στο Instagram πριν από λίγες ημέρες, ότι είναι άρρωστη και έχει ήπια συμπτώματα, όπως πυρετό, βήχα και πόνο στο σώμα. Ωστόσο όπως ανέφερε δεν πήγε να κάνει το τεστ και εξηγεί παρακάτω και τους λόγους.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάνω ζωντανή σύνδεση από το κρεβάτι μου», σημείωσε αστειευόμενη.

«Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μία γρίπη. Είχα δέκατα, με πονούσε ο λαιμός μου, είχα έντονους μυϊκούς πόνους. Όλο αυτό σταμάτησε μετά από 4-5 μέρες και νόμιζα ότι τελείωσε. Μετά άρχισα να έχω βήχα και να συνεχίζεται ο πυρετός», ανέφερε η ίδια.

“Δεν πήγα να κάνω το τεστ. Το είπα μάλιστα, και μίλησα με το γιατρό μου. Ο λόγος είναι απλός. Ο λόγος είναι ότι τα τεστ δεν είναι για χόρταση δεν είναι πάρα πολλά. Είναι μία διαδικασία να βγεις από το σπίτι να πας να κάνεις το τεστ. Όπως είπε και ο Τσιόδρας αν δεν έχεις τον ιό με τις μετακινήσεις μπορεί να τον κολλήσεις, αν έχεις τον ιό μπορείς να τον διασπείρεις.”

«Δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν. Προσπαθώ να έχω περιορισμένες επαφές και με τα παιδιά και με τον άντρα μου. Δεν έχουν αρρωστήσει εκείνοι. Δεν έχω ιδέα πώς το κόλλησα», πρόσθεσε.

«Έχω εδώ και οχτώ μέρες πυρετό, ευτυχώς όχι πολύ υψηλό. Δεν το περνάω βαριά, αλλά δεν έχω ξαναζήσει αυτά τα συμπτώματα με τέτοια διάρκεια», τόνισε η ίδια.

Close