Χωρισμός για την Αθηναΐς Νέγκα: Η ανακοίνωσή της στο instagram

Χωρισμός-βόμβα καθώς η Αθηναΐς Νέγκα, με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε τον χωρισμό της  με τον σύζυγό της, Γιάννη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 και  το 2018 ήρθε στη ζωή η κòρη τους.

Συγκεκριμένα η Αθηναΐς Νέγκα έγραψε: «Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση δεν οφείλεται στο χρόνο αλλά στις γνωστές μ@λακιες που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα. Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες.

Χωρισμός για την Αθηναΐς Νέγκα: Η ανακοίνωσή της στο instagram

Δείτε επίσης : Γιώργος Νινιός: Αγνώριστος ο ηθοποιός  Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του

Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα, να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι. Σύντροφοι εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως συνέχειας, αξίζει πάντα να έχουν το κλειδί του σπιτιού σου γιατί είχαν καιρό το κλειδί της καρδιάς σου, ας ακούγεται μελό και κιτς, ας μένει κάτι μελό και κιτς για το τέλος. Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω, θα τις αποφύγω μέχρι τουλάχιστον το έτος 2035» έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα.

Η  δημοσιογράφος σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στα 14 χρόνια διαφορά ηλικίας που είχε με τον σύζυγό της και για το αν αυτό επηρεάζει την σχέση τους.

Χωρισμός για την Αθηναΐς Νέγκα: Η ανακοίνωσή της στο instagram

«Μέχρι στιγμής νομίζω ότι ψιλοπερνάει. Αν συνεχίσουμε να είμαστε παντρεμένοι κι εγώ είμαι 60 κι αυτός 45, θα είναι πρόβλημα. Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγός σου είναι μικρότερος γιατί σκέφτεσαι ότι εγώ μεγαλώνω, βλέπω τα σημάδια επάνω μου, άρα θα τα βλέπει κι αυτός. Αποκαλώ τον σύζυγό μου στο Instagram “τυχερό σύζυγο” γιατί θεωρώ ότι έμπλεξε σε μία δύσκολη σχέση. Περνάμε διάφορες φάσεις με πολλή αγάπη, με αγάπη που είναι σκληρή»

Χωρισμός για την Αθηναΐς Νέγκα: Η ανακοίνωσή της στο instagram

Δείτε επίσης : Ιωάννα Τούνη: To υπερηχογράφημα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο πλευρό της

Δείτε την ανάρτηση της

Χωρισμός για την Αθηναΐς Νέγκα: Η ανακοίνωσή της στο instagram

 

Close