Ελένη Βαΐτσου: Δεν πιστεύω σε καμπανάκια – Δεν υπάρχει σκέψη για γάμο και οικογένεια

Η Ελένη Βαΐτσου μίλησε στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου  μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια και για την προσωπική αποκαλύπτοντας ότι  δεν έχει της περάσει ακόμη η σκέψη για  δημιουργία οικογένειας. 

Δεν υπάρχει στη σκέψη μου το να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Σοβαρή πρόταση γάμου δεν έχω δεχθεί, στην πλάκα όμως πολλές. Νομίζω ότι αν έρθει η στιγμή και το timing είναι το σωστό, είμαι δηλαδή με έναν άνθρωπο και θέλουμε τα ίδια πράγματα, θα το καταλάβουμε, θα το συζητήσουμε και πολύ απλά θα αποφασίσουμε ότι είναι να αποφασίσουμε. Άμα είσαι με έναν άνθρωπο και πορεύεσαι και έχεις την ίδια κατεύθυνση, δεν είναι ανάγκη να γίνουν ούτε προτάσεις γάμου ούτε τίποτα. Το σημαντικό είναι η συντροφικότητα και να είσαι εντάξει εκεί που είσαι» ανέφερε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης : Τζωρτζέλα Κόσιαβα : Η διατροφή που την έκανε να φτάσει στα 59 κιλα

Ελένη Βαΐτσου: Δεν πιστεύω σε καμπανάκια – Δεν υπάρχει σκέψη για γάμο και οικογένεια

Όταν ρωτήθηκε  για το «καμπανάκι» της μητρότητας, η Ελένη Βαΐτσου ξεκαθάρισε: «Δεν πιστεύω σε καμπανάκια! Καμπάνα είναι αυτά τα «πρέπει» των άλλων που σου πιπιλάνε τα αυτιά και σου λένε «πόσο χρονών είσαι», «έχεις μεγαλώσει», «πότε θα κάνεις παιδιά» και «πότε κάνεις οικογένεια» και «πότε θα δούμε εγγονάκια».

Αυτά είναι τα καμπανάκια. Δεν υπάρχει, πιστεύω, βιολογικό καμπανάκι. Μέσα μου δεν έχω νιώσει καθόλου ότι θέλω γιατί μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί και να είμαι με κάποιον που να μου βγάλει αυτό και να πω ναι».

Δείτε επίσης : Κώστας Νικούλι : Ποια είναι η κούκλα σύντροφος του που πρωταγωνιστεί στο Μαύρο Ρόδο

Ελένη Βαΐτσου: Δεν πιστεύω σε καμπανάκια – Δεν υπάρχει σκέψη για γάμο και οικογένεια

«Βασικά δεν θέλω να το κάνω αυτό για μένα. Μπορεί να είναι λίγο εγωιστικό αλλά υπάρχουν πολλές γυναίκες που από πολύ μικρή ηλικία ξέρουν ότι θέλουν να γίνουν μητέρες. Είναι στον άνθρωπο, στον χαρακτήρα, στο πως μεγαλώνεις, στο τι θες και στο τι πιστεύεις ότι σου πηγαίνει» είπε η Ελένη Βαΐτσου.

 

Close