Κάτια Νικολαΐδου :  Κατηγορούμενη η ηθοποιός – Της απαγόρευσαν να καταθέσει στη δίκη Παπαγιάννη – Παυλίδου

Να υπενθυμίσουμε πως τον Μάϊο του 2022 η Κάτια Νικολαΐδου ταξίδεψε από το Βέλγιο στην Αθήνα για τη δίκη που τελικά αναβλήθηκε.

Ανατροπή με την Κάτια Νικολαΐδου! Η ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό, κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του Μάνου Παπαγιάννη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, πριν από λίγες μέρες, η υπόθεση στην οποία η γνωστή ηθοποιός είναι κατηγορούμενη, αναβλήθηκε από το Τριμμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Δείτε επίσης  : Η Ελένη Μενεγάκη σε μια σπάνια εξομολόγηση για τις προσωπικές της στιγμές με τον Παντζόπουλο!

Ο Μάνος Παπαγιάννης είχε μηνύσει τη συνάδελφό του για τα όσα είχε αναφέρει δημόσια για τον ίδιο, χωρίς ποτέ η ίδια η Κάτια Νικολαΐδου να έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη. Έτσι της ασκήθηκε ποινική δίωξη και αναμένεται να δικαστεί.

Στη δίκη Παπαγιάννη – Παυλίδου χθες 9/11, η Κάτια Νικολαΐδου βρισκόταν εκεί για να υποστηρίξει τη Σοφίας Παυλίδου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, η ηθοποιός δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό της δίκης των δύο ηθοποιών, αλλά για να πει όσα είχαν συμβεί στην ίδια για τα οποία όμως είναι ήδη κατηγορούμενη σε άλλη δίκη.

Δείτε επίσης : Φαίη Σκορδά : Η εκδρομή στην Ρώμη και η συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη

Λόγω αυτής της εξέλιξης, το δικαστήριο δεν της έκανε καμία ερώτηση σύμφωνα με το tlife.gr και της απαγορεύτηκε μάλιστα να αναφέρει το περιστατικό για το οποίο είχε προταθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης από τη Σοφία Παυλίδου.

 

Close