Νικολαΐδης  – Βανδή : Πώς μοίρασαν την περιουσία – Η βίλα των 12 εκατομμυρίων ευρώ

Είναι πλέον γνωστό πως ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή δεν είναι πλέον μαζί .Όλα δείχνουν τόσο για τον Ντέμυ Νικολαΐδη ,όσο και για την Δέσποινα Βανδή  πως έχουν προχωρήσει τις ζωές τους. Από την άλλη όμως υπήρχαν και κάποια θέματα περιουσιακά που έπρεπε να λύσουν. 

Πηγές αναφέρουν λοιπόν πως συμφώνησαν σε όλα  εκτός από την διαχείριση των χρημάτων από την πώληση της βίλας τους στο Κεφαλάρι και τη μοιρασιά μεταξύ τους.

Νικολαΐδης – Βανδή : Πώς μοίρασαν την περιουσία – Η βίλα των 12 εκατομμυρίων ευρώ

Τι έγινε με την περιουσία της οικογένειας  

Σύμφωνα με πληροφορίες του spoilers.gr το ζευγάρι  πούλησε κοντά στα 12 εκατομμύρια την βίλα στην Πρέσβειρα της Ανγκόλας αλλά πλήρωσαν και τις υποχρεώσεις στην τράπεζα που ήταν πολύ μεγάλες καθώς έβαλαν στο σπίτι ότι καλύτερο υπήρχε στην αγορά . Οι πηγές της αγοράς λένε ότι τουλάχιστον το 25% με 30 % του ποσού εξαφανίστηκε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα καθώς υπήρχαν υποχρεώσεις σε τρίτους..

Δείτε επίσης : Σπαράζει ο Γιάννης Στάνκογλου: Τρέμει η γη, τα σπλάχνα της βογκούν

Μετά υπήρξε ένα ακόμα οικονομικό πλήγμα που ταλαιπώρησε το ζευγάρι και που στοίχισε πολλά χρήματα στον Ντέμη και αυτό ήταν η ενασχόλησή του με τις μουσικές παραγωγές. Εκεί χρειάστηκε ένα πολύ μεγάλο ποσό για να ξεχρεώσει τα της εταιρείας παραγωγής που είχε φτιάξει και μπήκε μέσα με τα μπούνια.

Όλα τα παραπάνω ουσιαστικά κατέβασαν πολύ το ποσό που είχαν αποκομίσει από την πώληση. Στα παραπάνω φυσικά πρέπει να προστεθεί το γεγονός πώς και ο Ντέμης και η Δέσποινα είχαν βάλει πολλά από τα χρήματα που είχαν κερδίσει μέχρι τότε από την καριέρα τους, στη βίλα. Όλα τα παραπάνω λοιπόν είχαν σαν αποτέλεσμα όταν το ζευγάρι έκατσε να τα βρει σε όλα να θυμηθεί επεισόδια και καταστάσεις και κουβέντα στην κουβέντα να χαθεί στην μετάφραση…

Νικολαΐδης – Βανδή : Πώς μοίρασαν την περιουσία – Η βίλα των 12 εκατομμυρίων ευρώ

Υποχώρησε  ο Ντέμης

Όταν ήρθε η ώρα να μοιραστεί το ποσό που είχαν από κοινού αποταμιεύσει

ο Ντέμης ζήτησε να γίνει 50-50. Αυτό δεν βρήκε σύμφωνη την Δέσποινα καθώς θεώρησε πως όλα αυτά τα χρόνια παρέμεινε (και παραμένει) ενεργή επαγγελματικά.

Δείτε επίσης : Η πικρή αλήθεια της Ελένη Ράντου: «Το να αναπνέεις έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια μοιάζει με πρωταθλητισμό»

και πως οι μεγαλύτερες απώλειες της περιουσίας τους δημιουργήθηκαν από λάθος εκτιμήσεις του Ντέμη, που ώς πιο παρορμητικός και ονειροπόλος εμπιστεύτηκε στην πορεία λάθος ανθρώπους και πως αυτό τους στοίχισε οικονομικά.

Αυτά εν κατακλείδι ζήτησε η Δέσποινα να αφαιρεθούν από τον ίδιο.

Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκε ένα χάσμα καθώς και οι δύο έβαλαν τον εγωισμό μπροστά σε μια ιστορία που ουσιαστικά δεν θα τους έβγαζε πουθενά. Πολύ έξυπνα άφησαν τον χρόνο να κλείσει τις διαφορές και τα πικρά συναισθήματα που φέρνει ένας χωρισμός. Και όχι ο οποιοσδήποτε αλλά ο χωρισμός ενός μεγάλου έρωτα. Έπεσαν οι δικηγόροι πάνω και εδώ και έξι μήνες σερνόταν ένα γαιτανάκι που θα τους πήγαινε μέχρι τα δικαστήρια. Τελικά βρέθηκε η συμβιβαστική λύση καθώς ο Ντέμης τελευταία στιγμή πριν κατατεθούν εξώδικα έκανε πίσω για το καλό όλων.

Το αποτέλεσμα ήταν η Δέσποινα να αποκομίσει το μεγαλύτερο ποσό της κοινής περιουσίας που είχαν αποταμιεύσει αλλά και εκείνος να πάρει ένα δίκαιο κομμάτι που του αναλογούσε. Φυσικά μιλάμε για ποσά που ήταν και παραμένουν κλειδωμένα για μελλοντικές επενδύσεις και των δυο τους αλλά και για τα παιδιά τους.

Νικολαΐδης – Βανδή : Πώς μοίρασαν την περιουσία – Η βίλα των 12 εκατομμυρίων ευρώ

Και η Δέσποινα είναι στα καλύτερα της και μουσικά αλλά και τηλεοπτικά καθώς είναι περιζήτητη αλλά και ο Ντέμης πηγαίνει πολύ καλά στις νέες του ενασχολήσεις μακριά από συναυλιακούς χώρους και προώθηση καλλιτεχνών που τα πλήρωσε ακριβά. Τα καλύτερα και για τους δύο έρχονται λοιπόν με κοινό γνώμονα και στόχο το μεγάλωμα των παιδιών τους.

 

Close