Σταύρος Νικολαΐδης: Σοβαρό τροχαίο για τον γνωστό ηθοποιό – Παλιοσίδερα το αυτοκίνητό του

Σοβαρό τροχαιο για τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη- Σμπαράλια το αυτοκίνητό του (εικόνες)

Ο Σταύρος Νικολαίδης ,γνωστός στο ευρύ κοινό ,μέσα από τον ρόλο του, στα “Εγκλήματα”, την Κυριακή 19/3 πέρασε ένα πολύ δύσκολο βράδυ μια και είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Καταστράφηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητό του.

Σταύρος Νικολαΐδης: Σοβαρό τροχαίο για τον γνωστό ηθοποιό – Παλιοσίδερα το αυτοκίνητό του

Δείτε ακόμα: Φονική ληστεία στην Ξάνθη : Aνέβασαν βίντεο στο TikTok μετά τη δολοφονία

Ο αγαπημένος ηθοποιός, εμφανίστηκε στο «Πρωινό μας» με την Φαίη Σκορδά τραυματισμένος, με ράμματα στο κεφάλι και σπασμένο μετακάρπιο στο αριστερό χέρι.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης είπε στο «Πρωινό μας»: «Δεν ήμουν πιωμένος, για να μην νομίζει ο κόσμος. Ήταν ένα λίγο περίεργο σημείο που δεν είχα καλή ορατότητα. Τράβηξε την προσοχή μου κάτι στο κινητό για δευτερόλεπτα, ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ήρθε η γυναίκα μου και με πήρε. Χτύπησα σε ένα αμάξι σταθμευμένο».

«Βγήκα από το αυτοκίνητο ζαλισμένος, θολωμένος και βρήκα κάτω το κινητό μου. Η γυναίκα μου νόμιζε ότι ξεψυχάω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Είδα ότι πέρασαν 2-3 αμάξια αλλά δεν σταμάτησε κανείς» πρόσθεσε ο Σταύρος Νικολαΐδης που είχε Άγιο.

 

Δείτε ακόμα: Φρίκη στην Θεσσαλονίκη : Πατέρας κλείδωσε τα ανήλικα παιδιά του στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός, πήγαινε με 70 -80 χλμ/ανά ώρα και το αμάξι του είναι διαλυμένο. «Δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω. Έχω ένα μαύρο την ώρα που συνέβη. Δεν έχω ξαναπάθει τόσο μεγάλο τρακάρισμα, ήταν σοκαριστικό».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close