Οι πιο hot αποχρώσεις bronde χρωμάτων μαλλιών για το χειμώνα 2017

Οι bronde αποχρώσεις μαλλιών είναι από τις πιο hot της φετινής σεζόν. Η καινούργια τάση στο χρώμα των μαλλιών κινείται ανάμεσα σε ξανθό και καστανό, σε blonde και brown που δημιουργούν το bronde. H Wella λοιπόν δημιούργησε για όλες εμάς 7 αποχρώσεις για bronde look που σίγουρα δεν θα μας αφήσουν αδιάφορες.

Coffe Bronde

i-pio-hot-apochrosis-bronde-chromaton-mallion-apo-ti-wella-gia-to-chimona-2017-1_

Η φιλοσοφία της Brønden-τάσης στηρίζεται σε ένα πλούσιο, φυσικό συνδυασμό των δύο πιο κλασικών χρωμάτων – ξανθού και  μελαχρινού – το οποίο δίνει μια αίσθηση ξανθού στα μαλλιά χωρίς να υπάρχει όμως μεγάλη αντίθεση. Αυτή η τεχνική του χρώματος είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους πελάτες με σκούρα μαλλιά που θα επιθυμούν ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα. Ωστόσο οι διάφορες παραλλαγές του ξανθού δημιουργούν διαφορετικά βάθη στα σγουρά μαλλιά σας.

Δείτε ακόμη:15 πανεύκολα κόλπα για τα μαλλιά σας

Ronze

i-pio-hot-apochrosis-bronde-chromaton-mallion-apo-ti-wella-gia-to-chimona-2017-2_

Μια άλλη ερμηνεία του bronde επιτάσσει πιο ανοιχτή χρυσοχάλκινη ξανθή βάση προς την ένταση πιο ανοιχτού χρυσοχάλκινου καστανού δίνοντας έτσι ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Όλα τα στάδια αυτής της εκδοχής είναι τόσο λαμπερά έτσι το αποτέλεσμα πραγματικά θα σας εκπλήξει.

Τα bronde χρώματα μαλλιών για το χειμώνα του 2017, περιέχουν αποχρώσεις του πάγου, του χάλκινου, του σταχτί,της καραμέλας, του καφέ, της ελιάς καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα.

Ice Bronden

i-pio-hot-apochrosis-bronde-chromaton-mallion-apo-ti-wella-gia-to-chimona-2017-3_

Η μαγεία αυτού του look είναι το όμορφο μπλε του ατσαλιού στις ρίζες και του όμορφου ξανθού στα άκρα δημιουργώντας αυτό το πανέμορφο Bronde. Δίνει μια vintage μοντέρνα αίσθηση και είναι ένα λουκ που πραγματικά θα λατρέψετε.

Δείτε ακόμη:Κάντε ombre τα μαλλιά σας με μια οδοντόβουρτσα

Smokey Bronden

i-pio-hot-apochrosis-bronde-chromaton-mallion-apo-ti-wella-gia-to-chimona-2017-4_

To smokey bronde είναι ένα συνδυασμός σταχτί τόνων.Σε αυτό το look δημιουργείτε ένα εφέ διαφανειών με ανοιχτούς τόνους στην κορυφή του κεφαλιού. Έτσι δίνετε ξεχωριστή λάμψη στο κούρεμα σας και στο όλο στυλ σας.

Δείτε ακόμη:10 τρόποι για να δώσετε στυλ στα μαλλιά σας με ένα μαντήλι

Olive blonde

i-pio-hot-apochrosis-bronde-chromaton-mallion-apo-ti-wella-gia-to-chimona-2017-5_

Το Olive Bronde, το πιο σκούρο bronde χρώμα μαλλιών με τόνους ελιάς κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο φωτεινά. Πρόκειται για ένα καστανό χρώμα πολλών αποχρώσεων με ανοιχτότερους τόνους ελιάς.

Vronde

i-pio-hot-apochrosis-bronde-chromaton-mallion-apo-ti-wella-gia-to-chimona-2017-6_

Πρόκειται θα λέγαμε για ένα ombre look καθώς το Vronde περιέχει  πιο σκούρες ρίζες και άκρες στις αποχρώσεις του βιολετί.

Caramel Bronde

i-pio-hot-apochrosis-bronde-chromaton-mallion-apo-ti-wella-gia-to-chimona-2017-7_jpgΤο Caramel Bronde κλέβει την παράσταση στις νέες τάσεις των μαλλιών,πρόκειται για ένα χρυσαφένιο ξανθό με πλούσιες καφέ ανταύγειες. Οι ανταύγειες αυτές γίνονται όλο και περισσότερο αισθητές με το ρίξιμο των μαλλιών στο πλάι.

Close