Οι πιο hot αποχρώσεις bronde χρωμάτων μαλλιών για το χειμώνα

bronde αποχρώσεις στα μαλλιά. Δείτε ιδέες- είναι από τις πιο hot τάσεις για τα μαλλιά της φετινής σεζόν.

Η καινούργια τάση στο χρώμα των μαλλιών κινείται ανάμεσα σε ξανθό και καστανό, σε blonde και brown που δημιουργούν το bronde. H Wella λοιπόν δημιούργησε για όλες εμάς 7 αποχρώσεις για bronde look που σίγουρα δεν θα μας αφήσουν αδιάφορες.

Coffe Bronde

Coffe Bronde hair

Η φιλοσοφία της τάσης στηρίζεται σε ένα πλούσιο, φυσικό συνδυασμό των δύο πιο κλασικών χρωμάτων – ξανθού και  μελαχρινού – το οποίο δίνει μια αίσθηση ξανθού στα μαλλιά χωρίς να υπάρχει όμως μεγάλη αντίθεση. Αυτή η τεχνική του χρώματος είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους πελάτες με σκούρα μαλλιά που θα επιθυμούν ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα. Ωστόσο οι διάφορες παραλλαγές του ξανθού δημιουργούν διαφορετικά βάθη στα σγουρά μαλλιά σας.

Δείτε ακόμη:15 πανεύκολα κόλπα για τα μαλλιά σας

Ronze

Ronze Μαλλιά

Μια άλλη ερμηνεία του  επιτάσσει πιο ανοιχτή χρυσοχάλκινη ξανθή βάση προς την ένταση πιο ανοιχτού χρυσοχάλκινου καστανού δίνοντας έτσι ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Όλα τα στάδια αυτής της εκδοχής είναι τόσο λαμπερά έτσι το αποτέλεσμα πραγματικά θα σας εκπλήξει.

Τα bronde χρώματα μαλλιών για το χειμώνα του 2017, περιέχουν αποχρώσεις του πάγου, του χάλκινου, του σταχτί,της καραμέλας, του καφέ, της ελιάς καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα.

Ice Bronde μαλλιά

Ice Bronde μαλλιά

Η μαγεία αυτού του look είναι το όμορφο μπλε του ατσαλιού στις ρίζες και του όμορφου ξανθού στα άκρα δημιουργώντας αυτό το πανέμορφο Bronde. Δίνει μια vintage μοντέρνα αίσθηση και είναι ένα λουκ που πραγματικά θα λατρέψετε.

Δείτε ακόμη:Κάντε ombre τα μαλλιά σας με μια οδοντόβουρτσα

Smokey Bronde μαλλιά

Smokey Bronde μαλλιά 

To smokey  είναι ένα συνδυασμός σταχτί τόνων.Σε αυτό το look δημιουργείτε ένα εφέ διαφανειών με ανοιχτούς τόνους στην κορυφή του κεφαλιού. Έτσι δίνετε ξεχωριστή λάμψη στο κούρεμα σας και στο όλο στυλ σας.

Δείτε ακόμη:10 τρόποι για να δώσετε στυλ στα μαλλιά σας με ένα μαντήλι

Olive blonde

Olive blonde hair

Το Olive Bronde, το πιο σκούροχρώμα μαλλιών με τόνους ελιάς κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο φωτεινά. Πρόκειται για ένα καστανό χρώμα πολλών αποχρώσεων με ανοιχτότερους τόνους ελιάς.

Vronde

Vronde μαλλιά

Πρόκειται θα λέγαμε για ένα ombre look καθώς το Vronde περιέχει  πιο σκούρες ρίζες και άκρες στις αποχρώσεις του βιολετί.

Caramel Bronde μαλλιά

Caramel Bronde μαλλιάΤο Caramel Bronde κλέβει την παράσταση στις νέες τάσεις των μαλλιών,πρόκειται για ένα χρυσαφένιο ξανθό με πλούσιες καφέ ανταύγειες. Οι ανταύγειες αυτές γίνονται όλο και περισσότερο αισθητές με το ρίξιμο των μαλλιών στο πλάι.

Close