Άνω των 40: Οι μούσες του στυλ σού δείχνουν πώς θα φορέσεις τις πιο δυνατές τάσεις

Μη διστάσεις να ενδώσεις στο γοητευτικό παιχνίδι της μόδας σε κάθε ηλικία. Αρκεί να ακολουθήσεις τους κανόνες των πιο ενημερωμένων fashion gurus.

Ενάντια στα παλιά στερεότυπα, γίνεται όλο και πιο σαφές τα τελευταία χρόνια, με τη βοήθεια και των social media, πως το παιχνίδι της μόδας δεν έχει ηλικιακό όριο. Αντιθέτως, πολλές από τις πιο στιλάτες γυναίκες, επώνυμες και influencers του Instagram, είναι πάνω από 40, 50, 60 ετών. Αυτές οι μούσες του στυλ επιβεβαιώνουν καθημερινά με τις εμφανίσεις τους πως η εμπειρία δεν είναι απαραίτητα «μια χτένα που σου δίνει η ζωή όταν έχεις χάσει όλα τα μαλλιά σου», σύμφωνα με το γνωστό ρητό, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε πολύτιμο εργαλείο υπέρτατης κομψότητας.

Δείτε επίσης: Οι μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για φέτος την άνοιξη σύμφωνα με το Instagram

Μιας κομψότητας διαχρονικής αλλά και ενημερωμένης, που δεν διστάζει να ενδώσει στις νέες τάσεις προσαρμόζοντάς τις όμως στις περιστάσεις και το σωματότυπο κάθε γυναίκας. Αν λοιπόν αγαπάς και το κλασικό και το μοντέρνο και έχεις περάσει τα δεύτερα -άντα ή τα πρώτα -ήντα, ανακάλυψε τα καινούρια τρεντ και πώς τα φορούν οι fashion gurus.

Μεταλλιζέ υφάσματα. Δεν έλειψαν από τις μεγαλύτερες επιδείξεις των κολεξιόν Α/Κ 2019, προσθέτοντας μια νοσταλγική πινελιά βγαλμένη από τα 80s. Μια «απαιτητική» τάση που μπορείς όμως να υιοθετήσεις όπως η Καρολίν ντε Μεγκρέ, σε συνδυασμό με λευκό T-shirt και αθλητικά παπούτσια.

Δείτε επίσης: Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Grombre και κερδίζει όλο και περισσότερες νέες γυναίκες

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Today @chanelofficial #ChanelHauteCouture

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline de Maigret ?? (@carolinedemaigret) στις

Baggy jeans. Μη φοβηθείς τον casual χαρακτήρα τους. Ακόμα και αν τα σετάρεις με ριχτό πουλόβερ, μπορείς να δώσεις προσωπικότητα στο ντύσιμο συμπληρώνοντάς το με ένα τσαντάκι statement όπως έκανε η @venswifestyle

Γήινοι τόνοι. Ακόμα και αν ολόκληρη η εμφάνιση πατά στο «βαρετό» μπεζ, μπορείς να της δώσεις ενδιαφέρον παίζοντας με διαφορετικές γραμμές και υλικά σαν την @msorrig.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?: @thestreetland Copenhagen Fashion Week AW19! @msorrig

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη StreeTrends (@streetrends) στις

Δείτε επίσης: Το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στα νύχια μας την άνοιξη του 2019!

Animal print. Δεν χρειάζεται να είσαι η Κέιτ Μος για να φορέσεις μια από τις μεγαλύτερες τάσεις, που όλα δείχνουν ότι θα συνεχιστεί. Συνδύασέ την άφοβα με ένα total black λουκ.

Άνω των 40: Οι μούσες του στυλ σού δείχνουν πώς θα φορέσεις τις πιο δυνατές τάσεις

Ολόσωμες φόρμες. Αν ανησυχείς μήπως τονίζουν υπερβολικά την περιφέρειά σου, πόνταρε σε ένα σκουρόχρωμο κομμάτι όπως η @thatsnotmyage

Έντονα χρώματα. Η Βικτόρια Μπέκαμ λατρεύει το κόκκινο και δεν διστάζει να το φορέσει ακόμα και σε κοστούμι. Εσύ μπορείς να επενδύσεις σε ένα παντελόνι, κρατώντας τα υπόλοιπα στοιχεία μιας εμφάνισης σε ουδέτερους τόνους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Always such an honour to dress such a strong, beautiful and kind woman! X Kisses @robinrobertsgma wearing the #VBPreSS19 camouflage dress x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Δείτε επίσης: Τα παπούτσια του καλοκαιριού σπάνε τα κλασικά καλούπια και κερδίζουν!

 Δες παρακάτω μια YouTuber να σου λέει πώς θα φορέσεις, αν είσαι άνω των 40, τις μεγαλύτερες τάσεις Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019.

Πηγή: womantoc.gr
Close