τα_πεθερικά_μου_δίνουν_ανθυγιεινά σνακ_στην_6χρονη_κόρη_μου_πίσω_από_την_πλάτη_μου_

Ένας πατέρας μοιράστηκε το πρόβλημά του στο Reddit και θέλουμε την γνώμη σας.

Η διατροφή ενός παιδιού είναι πολύ σημαντική για την υγεία του παιδιού. Σκεπτόμενοι αυτό υποθέτουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν και τα 8 κόλπα για γονείς για να τρώνε τα παιδιά υγιεινά. Παλιότερα οι γονείς όμως δεν έδιναν τόση σημασία στις διατροφικές συνήθειες του παιδιού τους.

Ευτυχώς όμως οι νέοι γονείς φαίνεται πως είναι περισσότερο ενημερωμένοι κι έτσι προσέχουν πολύ τι δίνουν στα παιδιά τους. Αποφεύγουν την ζάχαρη, δεν αφήνουν τα παιδιά τους να πίνουν αναψυκτικά και φροντίζουν να τρώνε πολλά λαχανικά και φρούτα.

Δείτε ακόμα Πως μπορούμε να ελαττώσουμε τα γλυκά από την διατροφή των παιδιών μας; Παιδίατρος συμβουλεύει

Όμως οι γονείς στην Ελλάδα ειδικά δεν μεγαλώνουν μόνοι τους τα παιδιά τους. Έχουν και τους παππούδες από πίσω, που όταν εσύ δίνεις στο παιδί σου μήλο η γιαγιά και ο παππούς φροντίζουν κρυφά να του δίνουν σοκολάτες. Φαίνεται όμως πως αυτό το πρόβλημα δεν είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα.

Ένας χρήστης της γνωστής πλατφόρμας Reddit μοιράστηκε με τους υπόλοιπους χρήστες το προσωπικό του δράμα. Τα πεθερικά του δίνουν στο παιδί να τρώει χαζομάρες πίσω από την πλάτη του. Ποια είναι η δική σας άποψη για το ζήτημα; Διαβάστε παρακάτω:

Η ιστορία

Σύμφωνα λοιπόν με τον χρήστη η κòρη του είναι αρκετά δύσκολη στο φαγητό. Της αρέσουν πολύ συγκεκριμένες τροφές και η αλήθεια είναι πως πολλοί γονείς ταυτίζονται με αυτό. Προκειμένου λοιπόν να βοηθήσει το παιδί να ξεπεράσει αυτή την δυσκολία ξεκίνησε να του μαγειρεύει διάφορες παραλλαγές αγαπημένων του πιάτων.

Ο ίδιος όμως εργάζεται οπότε αφήνει το παιδί του στα πεθερικά του όταν ο ίδιος λείπει στην δουλειά. Αυτό γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα. Όμως πάντα της μαγειρεύει πριν και δίνει ταπεράκια στα πεθερικά του. Όλα πίστευε πως κυλούσαν ομαλά.

Άφηνε το παιδί του σε άτομα εμπιστοσύνης και τους έδινε συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με την διατροφή του παιδιού και όχι μόνο. Γρήγορα όμως ανακάλυψε ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά. Συγκεκριμένα ο ίδιος έμαθε ότι τα φαγητά που μαγειρεύει η πεθερά του τα πετάει και δίνει στην κoρη του ανθυγιεινά σνακ.

Δείτε ακόμα Μένουμε στην ίδια πολυκατοικία με την πεθερά μου και δεν μου κρατάει το παιδί

«Ρώτησα την κόρη μου και μου αποκάλυψε πως η γιαγιά της πετάει το φαγητό που της δίνω και της φτιάχνει δικά της σνακ». Φυσικά ο άντρας έγινε έξω φρενών και κατηγόρησε την πεθερά του ότι κακομαθαίνει την κoρη του.

Ο ίδιος προσπάθησε να της εξηγήσει ότι η λύση στο διατροφικό πρόβλημα του παιδιού δεν είναι η ανθυγιεινή διατροφή, όμως η γιαγιά παραμένει ανένδοτη κι έτσι αποφάσισε να μην ξανά αφήσει την μικρή στα πεθερικά του. Ο μπαμπάς μοιράστηκε την ιστορία του στο Reddit και ζήτησε την άποψή των υπόλοιπων χρηστών. Ποια είναι η δική σας;

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: mothersblog.gr

Close