Σύζυγος φύτεψε για την τυφλή γυναίκα του χιλιάδες λουλούδια για να τα μυρίζει!

Ο κύριος και η κυρία Kuroki ζούσαν μια ευτυχισμένη ζωή ως γαλακτοπαραγωγοί στην επαρχία της Ιαπωνίας, αποκτώντας μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά. Αλλά η τραγωδία χτύπησε τη γυναίκα που έχασε ξαφνικά την όρασή της εξαιτίας επιπλοκών από τον διαβήτη. Σύντομα, έπαθε κατάθλιψη και κλείστηκε στον εαυτό της. Ο κ Kuroki προσπάθησε να βρει έναν τρόπο για να κάνει ξανά τη γυναίκα του να χαμογελάσει και μια όμορφη ιδέα μπήκε στο μυαλό του.

λουλουδια,ζευγαρι

Ο ίδιος αποφάσισε να φυτέψει λουλούδια στον κήπο, τα οποία βέβαια εκείνη δεν μπορούσε να δει αλλά μπορούσε να απολαύσει τη μυρωδιά τους, κάνοντάς την να βγει έξω.

λουλουδια,ζευγαρι

Δύο χρόνια σκληρής δουλειάς και χιλιάδες λουλούδια όχι μόνο μεταμόρφωσαν το αγρόκτημά τους όχι μόνο η γυναίκα ξεπέρασε την κατάθλιψη και βγήκε στον κήπο αλλά και εκείνος απέδειξε πως ζει μαζί της μια μοναδική αγάπη…

λουλουδια,ζευγαρι

λουλουδια,ζευγαρι

λουλουδια,ζευγαρι

 

newmail

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close