Το νέο σχήμα των it bags σπάει τα καλούπια. Ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα δεν ισχύει πια

Οι πιο περιζήτητες τσάντες του 2019 έρχονται να αλλάξουν εντελώς τα δεδομένα της μόδας. Να αναθεωρήσουν τα κλασικά χρώματα και σχήματα, να συμφιλιώσουν ετερόκλητες υφές και αποχρώσεις, να υιοθετήσουν μορφές και να εκμεταλλευτούν υλικά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε γλυπτά, σε καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, ακόμα και σε κτίρια μοντέρνας αρχιτεκτονικής.

Δείτε επίσης; 9+1 κλασικοί συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για να αποκτήσετε το τέλειο στυλ

Ο οίκος Dior συνεργάστηκε πρόσφατα με καταξιωμένες γυναίκες καλλιτέχνιδες από όλο τον κόσμο σε μια σειρά από συλλεκτικές τσάντες που καθεμία αντικατοπτρίζει την τεχνοτροπία της εικαστικού που την υπογράφει. Αλλά δεν είναι το μοναδικό λαμπερό brand που φέρνει φέτος την επανάσταση στα αξεσουάρ της μόδας. Μεγάλα ονόματα όπως τα Prada, Fendi, ανεξάρτητοι σχεδιαστές, αλλά και οικονομικές αλυσίδες καταστημάτων έχουν μπει φέτος στην κούρσα του πιο εμπνευσμένου design.

Δείτε επίσης: Η τάση στις μπότες που επιστρέφει από τα 80s και θα βλέπουμε παντού!

Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από φορέσιμες δημιουργίες-έργα τέχνης, που υπόσχονται να δώσουν χαρακτήρα με μία κίνηση ακόμα και στο πιο αδιάφορο λουκ. Που σπάνε τα καλούπια και μας προκαλούν να ξεχάσουμε όλα όσα ξέραμε. Ανακάλυψε λοιπόν τις νέες it bags και τα μοντέλα που μπορείς να κάνεις δικά σου.

Το νέο σχήμα των it bags σπάει τα καλούπια. Ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα δεν ισχύει πια Το νέο σχήμα των it bags σπάει τα καλούπια. Ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα δεν ισχύει πια Το νέο σχήμα των it bags σπάει τα καλούπια. Ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα δεν ισχύει πια Το νέο σχήμα των it bags σπάει τα καλούπια. Ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα δεν ισχύει πια Το νέο σχήμα των it bags σπάει τα καλούπια. Ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα δεν ισχύει πια Το νέο σχήμα των it bags σπάει τα καλούπια. Ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα δεν ισχύει πια Το νέο σχήμα των it bags σπάει τα καλούπια. Ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα δεν ισχύει πια Το νέο σχήμα των it bags σπάει τα καλούπια. Ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα δεν ισχύει πια

Πηγή: womantoc.gr

Close