Νηστίσιμο μενού εβδομάδας και ψάρι για την Κυριακή των Βαΐων από  19/4 έως 25/4/2021

Νηστίσιμο μενού εβδομάδας και ψάρι για την Κυριακή των Βαΐων από 19/4 έως 25/4/2021 Το Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα με συνταγές νηστίσιμες και συνταγές για ψάρι .Τι θα φάμε σήμερα; Συνταγές για νηστεία για το μενού της εβδομάδας Το νηστίσιμο μενού εβδομάδες θα φανεί πολύ χρήσιμο και σε αυτούς που δεν τρώνε γάλα ή αυγά

Δείτε παρακάτω το μενού μας από 19/4/2021 έως 25/4/2021 . Με πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό. Με σαλάτες, γλυκά ,πίτες.

Στην ομάδα μας συνταγές για παιδιά που μιλάω καθημερινά με μανούλες, το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα κάθε Παρασκευή να βγάζω ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής, ένα μενού εβδομάδας, μαζί με συνταγές!

Δείτε επίσης : Οι καλύτερες συνταγές για την Νηστεία με ένα κλικ εδώ

Πλέον το αλλάξαμε λιγάκι και εκτός από το μεσημεριανό μας, σας δίνουμε πολύ νόστιμες και θρεπτικές επιλογές για το πρωινό και το απογευματινό της οικογένειας, καθώς και λαχταριστές συνταγές για σχολικό κολατσιό, σαλάτες και πίτες τις εβδομάδας!

Έτσι για να σας διευκολύνω λιγάκι!

Το Νηστίσιμο μενού εβδομάδας είναι ενδεικτικό.

Εσείς μπορείτε να το ακολουθήσετε κατά γράμμα, να διαλέξετε όποιο πιάτο σας αρέσει περισσότερο ή ακόμα και να τροποποιήσετε τις συνταγές ανάλογα τα γούστα σας!

Όποια μαμαδοφίλη θέλει μπορεί ευχαρίστως να μου στείλει το δικό της Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής και εγώ θα χαρώ να το δημοσιεύσω!

Δείτε παρακάτω λοιπών τις νηστίσιμες συνταγές που σας προτείνουμε και γράψτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα δικά σας σχόλια είναι πολύτιμα για εμάς.

Δειτε όλες τις συνταγές για ψάρι για την Κυριακή των Βαΐων 

Νηστίσιμο μενού εβδομάδας και ψάρι για την Κυριακή των Βαΐων από 19/4 έως 25/4/2021

Δειτε όλες τις συνταγές για ψάρι με ένα κλικ εδώ

Δείτε όλα τα μενού μας με ένα κλικ εδώ

Δευτέρα

Τρίτη

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

Σάββατο

Κυριακή

Close