Πώς να κάνεις αφέλειες στα μαλλιά σου χωρίς να τα κόψεις!

Μπορεί να θέλεις να κάνεις αφέλειες αλλά να διστάζεις. Μπορεί και πάλι να μην ήθελες ποτέ, απλώς έχεις την περιέργεια να δεις πώς θα ήσουν με αφέλειες. Ή μπορεί ακόμη και να θες ένα διαφορετικό χτένισμα για σήμερα. Κάνε κλικ στα επόμενα βήματα και δες πώς θα αντιγράψεις αυτό το look που θα σε ανανεώσει.

μαλλια

Αν θέλεις να δώσεις κίνηση στα μαλλιά σου και αν έχεις χρόνο και διάθεση με ένα χοντρό ψαλίδι σχημάτισε μερικούς κυματισμούς τους οποίους θα ανοίξεις μετά με τα δάχτυλά σου.

μαλλια

 

Πιάσε τα μαλλιά σου μια σφιχτή κοτσίδα ψηλά στην κορυφή. Η κοτσίδα σου δεν πρέπει να είναι sleek αλλά κάπως ατημέλητη.

μαλλια

 

Με ένα λαστιχάκι πιάσε την κοτσίδα σου σαν μισοτελειωμένο σινιόν όπως βλέπεις εδώ και φέρε τα μισά μαλλιά μπροστά σαν αφέλειες και τα άλλα μισά πίσω.

μαλλια

 

Αφού ολοκληρώσεις το πρώτο μέρος του χτενίσματος τα μαλλιά σου θα δείχνουν κάπως έτσι.

μαλλια

 

Τώρα φέρε την πίσω τούφα περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας και στερέωσε με τσιμπιδάκια κάθετα ώστε να καλύψεις το λαστιχάκι και να ολοκληρώσεις το σινιόν.

μαλλια

 

Για να φαίνονται ακόμη πιο φυσικές οι αφέλειές σου πάρε μια μπαντάνα και δεσ’την σφιχτά όπως βλέπεις εδώ. Για να είναι σταθερή βάλε μερικά τσιμπιδάκια πίσω από τα αυτιά.

μαλλια

 

Το χτένισμα ολοκληρώθηκε

Καλή επιτυχία!

μαλλια

 

tlife

Περισσότερα άρθρα σχετικά με την μόδα θα βρείτε εδώ

 

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close