Πως θα φτιάξετε φυσική μάσκαρα

Γενικά οι μάσκαρες περιέχουν όχι και τόσο σέξι, τοξικά συστατικά  ( π.χ.  προπανόλη, βουτυλοϋδροξυανισόλη, φθαλικό διαιθυλεστέρα, αλουμίνιο, βουτυλιωμένο υδροξυτολουόλιο, Προπυλενογλυκόλη, Βουτύλιο Paraben, ισοβουτυλοπαραμπέν, ισοπροπυλική Paraben, Methyl Paraben, παλμιτική ρετινόλη, αλουμίνιο, τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο , Ethyle Paraben …)  

Το κεφάλι σας γυρίζει; Αναρωτιέστε πώς είναι ακόμα νομικά νόμιμο για τις εταιρείες να πωλούν προϊόντα για τα  μάτια με τέτοια συστατικά, σωστά;

Εδώ είναι μια εξαιρετικά απλή συνταγή για  φυσική μάσκαρα που λειτουργεί πραγματικά,  και είναι ιδιαίτερα φιλική για τα άτομα με ευαίσθητα μάτια.

Mascara

Φυσική  Μάσκαρα Συστατικά

  • 2 κουταλάκια του γλυκού ζελέ αλόης βέρα
  • 10 κάψουλες  ενεργού άνθρακα
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού έλαιο βιταμίνης Ε (φυσικό συντηρητικό)
  • μια πρέζα  πηλό μπεντονίτη(θα τον βρείτε σε καταστήματα με φυσικά βιολογικά προιόντα)
  • ένα άδειο σωληνάριο μάσκαρας

Συνδυάστε και ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μικρό μπολ μέχρι να γίνει τελείως λείο το μείγμα. Χρησιμοποιήστε μια σύριγγα  για να μεταφέρετε τη μάσκαρα σας σε σε ένα καθαρό, άδειο σωληνάριο μάσκαρας.Αυτό ήταν όλο !

veganbeautyreview

Για περισσότερα φυσικά καλλυντικά πατήστε εδώ

 

 

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close