4 DIY τεχνάσματα για να απαλύνετε τις σκούρες κηλίδες του δέρματος

Υπάρχει ένας μεγάλος κατάλογος  παραγόντων που προκαλούν τις σκούρες κηλίδες στο δέρμα,όπως ο ήλιος,η γήρανση και πολλά άλλα. Αυτά τα ενοχλητικά σημεία αποτρέπουν το δέρμα σας να δείχνει  φρέσκο ​​και ανανεωμένο και να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερη.

Σίγουρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το makeup για να αποκρύψετε αυτά τα σημεία, αλλά δεν θα προτιμούσατε να τα εξαφανίσετε εντελώς αντί να βασίζεστε στο μακιγιάζ;

Θα σας δείξουμε 4 αλάνθαστα κόλπα για να ελαφρύνετε και να φωτίσετε τον τόνο του δέρματος σας. Πριν προχωρήσουμε, θέλω να σας πω πώς να αποτρέψετε τις σκούρες κηλίδες. Μια λέξη: αντηλιακό. Η έκθεση στον ήλιο είναι ο αριθμός 1 ένοχος, όταν πρόκειται για τον αποχρωματισμό του δέρματος.

Αποκτήστε την επιδερμίδα των ονείρων σας με αυτές τις 4 συμβουλές!

1.Λεμόνια

7-DIY-Remedies-to-Fight-A-Cough2

Η φυσική οξύτητα των λεμονιών δρα ως οργανικό λευκαντικό στον αποχρωματισμό του δέρματος και  λευκαίνει τις σκοτεινές κηλίδες. Ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε φρέσκο ​​χυμό λεμονιού. Απλά ρίξτε τον χυμό σε ένα κομμάτι βαμβάκι και εφαρμόστε άμεσα στα σκούρα σημεία. Αφήστε το χυμό να καθίσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε.Δες εδώ που αλλου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λεμόνι εκτός απο το φαγητο!

2. Ξινόγαλο 
4-DIY-Tricks-To-Lighten-Dark-Spots3

Το γάλα περιέχει γαλακτικό οξύ που θα φωτίσει τα σημεία του προσώπου και θα αποτρέψει κάθε ανεπιθύμητο αποχρωματισμό του δέρματος. Το ξινόγαλο καταπραΰνει και ηρεμεί το δέρμα σας. Εφαρμόστε ξινόγαλο στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 15 λεπτά. Ξεβγάλτε και επαναλάβετε ημερησίως για 2 εβδομάδες, προκειμένου να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Αυτή η φοβερή φυσική μέθοδος λειτουργεί ως φυσικό καθαριστικό προσώπου.

3. Έλαιο βιταμίνης Ε

4-DIY-Tricks-To-Lighten-Dark-Spots2

Η βιταμίνη Ε είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική λύση για τη μείωση των σκούρων κηλίδων καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στην προστασία του δέρματος, το ξεθώριασμα των σκούρων κηλίδων και τον αποχρωματισμό του δέρματος. Βοηθά το δέρμα να αμυνθεί ενάντια στις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που προκαλούν φλεγμονή και  δημιουργούν τις ρυτίδες και τα σκοτεινά σημεία.  Τρίψτε λίγο λάδι κατευθείαν πάνω στις σκούρες κηλίδες, πριν πάτε για ύπνο και ξεπλύνετε μετά το ξύπνημα.

4. Αλόη

4-DIY-Tricks-To-Lighten-Dark-Spots1

Η αλόη βέρα έχει μια σειρά από οφέλη να προσφέρει στο δέρμα. Η μείωση της εμφάνισης των σκούρων κηλίδων είναι ένα από αυτά. Εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος και ν σας βοηθά να αποκτήσετε όμορφη, πεντακάθαρη επιδερμίδα που λάμπε. Χάρη στα πλούσια θρεπτικά συστατικά της, η αλόη βέρα είναι μια δοκιμασμένη λύση, όταν πρόκειται για τα μαλλιά, το δέρμα και την υγεία του σώματος. Γεμάτη με μεταλλικά στοιχεία, αμινοξέα και  ένζυμα, το ισχυρό αυτό φυτό θα λευκάνει τα σκοτεινά σημεία του δέρματος. Τρίψτε το τζελ της αλόης καλά στο δέρμα σας και αφήστε το να καθίσει για 30 λεπτά.Στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Για βέλτιστα αποτελέσματα,επαναλάβετε καθημερινά για 2-3 εβδομάδες!Δες εδώ πως να φτιάξεις lotion αλόης πολύ εύκολα

Δες εδώ πως να απαλλαγείς από τις πανάδες

skinnyms

Close