Απαλλάξου από σημάδια και μαύρα στίγματα στα πόδια με 3 φυσικούς τρόπους!

Ξεκινάμε με τα δεδομένα: Τα σημάδια και τα μαύρα στίγματα – όπου κι αν βρίσκονται στο κορμί μας- είναι ενοχλητικά! Εκτός από το πρόσωπό, η δεύτερη SOS περιοχή που τα εντοπίζουμε είναι τα πόδια μας, πόσο μάλλον αυτή την εποχή, που οι φούστες, τα σορτσάκια και τα κοντά φορέματα έχουν την τιμητική τους! Τι κάνουμε; Πώς τα αντιμετωπίζουμε όλα αυτά;

Η φύση αγαπητή μου, έχει προνοήσει για τα πάντα ακόμη και γι αυτό το ζήτημα και εμείς σου παρουσιάζουμε 3 τέλειους super φυσικούς τρόπους για να λύσεις πιο άμεσα, φυσικά και ανέξοδα τα μπιουτοπροβλήματά σου!

Βούτυρο κακάο
Εκτός από τις ραγάδες, το βούτυρο κακάο δρα αποτελεσματικά κατά των ουλών ή των αντιαισθητικών ανάγλυφων γραμμών στο σώμα μας, ενυδατώνοντας και λειαίνοντας κατά κάποιο τρόπο τις εξωτερικές και μεσαίες στοιβάδες της επιδερμίδας μας.Κι όλα αυτά χάρη στην βιταμίνη Ε, που δρα ευεργετικά για την επιδερμίδα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις αγνό βούτυρο κακάο ή να επιλέξεις προϊόντα που είναι κύριο συστατικό. Απλά εφαρμόζεις το μείγμα στις πληγές και κάνεις μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Στο τέλος ξεπλένεις με χλιαρό νερό. Για πιο γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα εφάρμοσε τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα!

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr


Close