Φτιάξτε φυτικό πόσιμο κολλαγόνο με τα χεράκια σας

Η διαδικασία για να φτιάξετε μόνες σας φυτικό πόσιμο κολλαγόνο είναι πραγματικά πολύ εύκολη και τα αποτελέσματα της είναι θεαματικά. Η συνταγή αυτή ήρθε τυχαία στα χέρια μου, όταν συνάντησα μια κυρία γύρω στα 50 και πραγματικά δεν είχε ούτε μια ρυτίδα πάνω της. Τι ρώτησα τι κάνει και έχει αυτό το απίστευτο λαμπερό δέμα και μου αποκάλυψε το μυστικό της. Με το κολλαγόνο όχι απλά θα αποκτήσετε ένα απίστευτα λαμπερό δέρμα, αλλά θα πείτε και αντίο στους πόνους των αρθρώσεων σας.

Δείτε ακόμη: 6 σπιτικές θεραπείες για πρησμένα χέρια

Για να φτιάξετε το δικό σας πόσιμο κολλαγόνο θα χρειαστείτε:

  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού λεβάντα αποξηραμένη
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ευκάλυπτο

Διαδικασία: Βράζετε ένα ποτήρι με νερό. Αφού βράσει, ρίχνω τη λεβάντα και τον ευκάλυπτο και για να είναι πιο ευχάριστο στη γεύση διαλύω μέσα και ένα κουταλάκι μέλι. Περιμένω να περάσουν 5 λεπτά προκειμένου να καθίσουν όλα τα υλικά και πίνω. Το συγκεκριμένο, πίνετε σαν τσάι..

Δείτε ακόμη:5 φυσικές συνταγές για τουρλωτα οπίσθια!

Χρήση: Πίνετε ένα ποτήρι κάθε βράδυ!!!

Πραγματικά τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά και θα δείτε την αλλαγή κιόλας από την πρώτη βδομάδα. Δεν κοστίζει τίποτα σε σχέση με αυτά του εμπορίου και αξίζει να το δοκιμάσετε!!!!

Δείτε ακόμη: 7 αποτελεσματικές φυσικές συνταγές για την τριχόπτωση

 

 

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close