Πείτε αντίο στις ρυτίδες σας με μια σπιτική μάσκα 2 υλικών

Αν έχετε δοκιμάσει πολλές μάσκες του εμπορίου που υπόσχονται άμεσα αποτελέσματα για την καταπολέμηση των ρυτίδων και είστε πραγματικά απογοητευμένες από το αποτελέσματα δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτή τη φοβερή μάσκα. Την φτιάχνετε μόνες σας και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Συστατικά:

  •  2 κ. της σούπας βραστό νερό
  •  1 κ.γ.  ζελατίνη
  •  2 κ.γ. μπανάνα (κάντε τη μπανάνα πουρέ)

Χρήση:

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Βάζετε  τη ζελατίνη στο νερό, περιμένοντας τη να διογκωθεί, και έπειτα προσθέτετε τη μπανάνα. Η εφαρμογή αυτής της μάσκας γίνεται σε καθαρό πρόσωπο, προσέχοντας να αποφύγετε τις περιοχές: των ματιών, των χειλιών, του λαιμού και του ντεκολτέ.  Έπειτα αφήνετε τη μάσκα να δράσει για 20 λεπτά, μέχρι να χαλαρώσουν εντελώς οι μύες του προσώπου σας. Στο τέλος αφαιρείτε τη μάσκα με χλιαρό νερό κάνοντας ένα απαλό μασαζάκι. Το αποτελέσματα πραγματικά θα είναι θεαματικό.

Photo credit: povar

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close