Ξέρετε πιο είναι το φυσικό κόλπο για να κάνετε τα χείλια σας να δείχνουν μεγαλύτερα;Δεν θα το πιστεύετε!

 

Υπάρχουν ειδικά προϊόντα που ονομάζονται Lip Plumpers ή Lip Venoms, τα οποία ερεθίζουν το δέρμα με αποτέλεσμα να αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος. Έτσι δημιουργείται ένα προσωρινό οίδημα, το οποίο προκαλεί το πρήξιμο. Ωστόσο αυτά τα προϊόντα είναι αμφίβολης ποιότητας. 

-Αν αντέχετε το καυτερό, λιώσε καυτερή  πιπεριά στο γουδί, ανακατεψε την με λίγη βαζελίνη και μόλις δημιούργησες το δικό σου, μοναδικό lip plumper!
Eναλλακτικα χρησιμοποιησε σκόνη κανέλας!

Extra Tip: Για καλύτερα αποτελέσματα, πριν χρησιμοποιήσεις το homemade lip plumper σου, βούρτσισε ελαφρά τα χείλη με την οδοντόβουρτσά σου για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να τα κάνεις πιο μαλακά.
photo via

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 
 
 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια 
 
 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close