Συμβουλές για τέλεια χείλη

 

Αν θέλετε τέλεια χείλη, αυτές οι συμβουλές  εμπειρογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένων θεραπειών που μπορείτε να κάνετε με  συστατικά που έχετε στο ντουλάπι σας,θα σας ξετρελάνουν.

Απολέπιση

τελεια χειλη

 

Αφαιρέστε όλο το νεκρό δέρμα από τα χείλη σας με βαζελίνη και μια οδοντόβουρτσα! Εφαρμόστε τη βαζελίνη στα χείλη σας, και τρίψτε απαλά με την οδοντόβουρτσα με κυκλικές κινήσεις.

 

Αγγούρι

τελεια χειλη

 

Τοποθετήστε μια φέτα αγγουριού στα χείλη σας καθημερινά για να τα ενυδατώσετε και να απαλύνετε την επιδερμίδα σας. 

Λεμόνι

τελεια χειλη

Η οξύτητα του λεμονιού θα προσφέρει στα χείλη σας  βαθύ καθαρισμό,αφαιρώντας τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα. Πάρτε τον χυμό ενός λεμονιού και τρίψτε πάνω στα χείλη σας για 5 λεπτά.

Κόλιανδρος

τελεια χειλη

 

Πάρτε μερικά φρέσκα φύλλα κόλιανδρου, τρίψτε τα στα χείλη σας και το πρωί θα να παρατηρήσετε τη διαφορά! Τα χείλη σας θα είναι πιο ρόδινα από ποτέ.

Μέλι

τέλεια χείλη

 

Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για  να θεραπεύσετε τα σκασμένα και σκούρα χείλη που μπορεί να προκύψουν από την έκθεση στον ήλιο. Αλείψτε τα χείλη σας με λίγο μέλι και αφήστε το όλη νύχτα να δράσει.

Λάδι καρύδας

ΤΕΛΕΙΑ ΧΕΙΛΗ

 
Διατηρήστε τα χείλη σας ενυδατωμένα και γλυκύτατα, εφαρμόζοντας μια μικρή ποσότητα λαδιού καρύδας επάνω τους.

Ζάχαρη

τελεια χειλη

Αν θέλετε ρόδινα ροζ χείλη,  πιάστε λίγη ζάχαρη και  χρησιμοποιήστε τη σαν  scrub. Αυτό θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από το νεκρό δέρμα.

Ελαιόλαδο

τελεια χειλη

 

Αυτό το υπέροχο συστατικό των νοικοκυριών μπορεί να βοηθήσει – απλά τρίψτε πάνω στα χείλη σας, κάθε φορά που τα αισθάνεστε λίγο στεγνό!

Μασάζ

τελεια χειλη

 

Αυξήστε την ροή αίματος στο στόμα σας κάνοντας μασάζ στα χείλη σας κάθε μέρα. Χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας, τρίψτε με κυκλικές κινήσεις πάνω από τα χείλη σας.

 

 

 

 

 

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close