Χάστε 4 κιλά σε δύο εβδομάδες με την βοήθεια του μαιντανού

Είναι απογοητευτικό να κοιτάμε την ζυγαριά και να βλέπουμε επιπλέον κιλά, ή η ζώνη που χρησιμοποιούμε πάντα και μας ταιριάζει γάντι να είναι τώρα πολύ σφικτή.

Η αύξηση βάρους είναι ένα μεγάλο πρόβλημα στις μέρες μας, κυρίως λόγω των επιλογών του τρόπου ζωής που κάνουμε. Αυτό περιλαμβάνει, λιγότερη προσοχή σε ό, τι τρώμε, το ότι δεν καταναλώνουμε πάντα υγιεινά γεύματα, και φυσικά, η έλλειψη άσκησης. Ευτυχώς, σε συνδυασμό με δίαιτα και άσκηση, υπάρχουν μικρά πράγματα που μπορεί να μας βοηθήσουν στον έλεγχο του βάρους μας και να σταματήσουμε να παίρνουμε επιπλέον κιλά. 

Η παρακάτω συνταγή θα σας βοηθήσει στις προσπάθειες απώλειας του βάρους σας.

Θα χρειαστείτε:

  • 1 φλιτζάνι λάχανο
  • 2 φύλλα σέσκουλο
  • 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό
  • 1/2 φλιτζάνι ανανά
  • 2 μέτρια πράσινα μήλα
  • 1 κλαδάκι φρέσκο ​​δυόσμο
  • 1/2 φλούδα λεμονιού

Συνδυάστε όλα τα συστατικά σε ένα αποχυμωτή. Θα μπορούσατε επίσης να τα αναμίξετε σε ένα μπλέντερ και να προσθέσετε νερό για να γίνουν χυμός.

μαιντανος

 

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close