Κρατούσε 13χρονη με αλυσίδες, τη βασάνιζε και τη βίαζε. Οι κίνδυνοι του chat
 

 

Την κρατούσε αλυσοδεμένη, τη βασάνιζε και τη βίαζε. Ούτε στα πιο φρικτά της όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί την κατάληξη των συνομιλιών σε chatrooms στο διαδίκτυο η 13χρονη Αλίσια Κοζάκιεβιτς (Alicia Kozakiewicz). Όπως σημειώνει σήμερα η Αλίσια, η συνήθειά της αυτή την έκανε να νοιώθει καλά και την γέμιζε αυτοπεποίθηση.Έτσι μία ημέρα πριν την Πρωτοχρονιά του 2002, μιλώντας στο διαδίκτυο με κάποιον που θεωρούσε ότι ήταν συνομήλικός της έκλεισε ραντεβού μαζί του.

Όταν έφτασε και άκουσε κάποιον να την φωνάζει με το όνομά της, γύρισε και βρέθηκε μπροστά στη δυσάρεστη έκπληξη αντί να δει έναν 13χρονο, να δει έναν σαραντάρη άνδρα.

Πριν καλά καλά προλάβει να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, βρέθηκε παγιδευμένη στο αυτοκίνητό του και μετά από πέντε ώρες στο δρόμο στη Βιρτζίνια, στο σπίτι του άγνωστου άνδρα.

Κρατούσε 13χρονη με αλυσίδες, τη βασάνιζε και τη βίαζε. Οι κίνδυνοι του chat

Τότε, εκείνος την οδήγησε με τη βία στο υπόγειο του σπιτιού, όπου την έγδυσε, της φόρεσε κολάρο σκύλου και εν συνεχεία τη βίασε.

Κρατούσε 13χρονη με αλυσίδες, τη βασάνιζε και τη βίαζε. Οι κίνδυνοι του chat
Η Αλίσια Κοζάκιεβιτς σήμερα…

Για τέσσερις ολόκληρες ημέρες που έμοιαζαν ατελείωτες η Αλίσια παρέμενε αλυσοδεμένη στο σπίτι του βιαστή της στη Βιρτζίνια, υπακούοντας πιστά τις αρρωστημένες του επιταγές με την ελπίδα να απελευθερωθεί.

«Μου έσπασε τη μύτη και με βίασε. Η εμπειρία μου ήταν τόσο φρικτή που τα περισσότερα τα έχω ξεχάσει. Νομίζω τα έχω αποβάλει από τη μνήμη μου. Στις τέσσερις ημέρες που ήμουν αλυσοδεμένη με βασάνισε, με κακοποίησε και με βίασε» σημειώνει χαρακτηριστικά η Αλίσια, τονίζοντας ότι «έκανα ό,τι μου έλεγε, όσο ταπεινωτικό και αν ήταν γιατί ήθελα να ζήσω. Ήμουν ξαπλωμένη στο πάτωμα και έκλαιγα τις ώρες που δεν με βίαζε, αλλά δεν μπορούσα να κάνω και κάτι άλλο, ήμουν μόνο 13 χρονών».

Η αστυνομία την τέταρτη ημέρα και ενώ ο βιαστής είχε φύγει από το σπίτι, εντόπισε τα ίχνη της κοπέλας μέσα από τα ηλεκτρονικά ίχνη που άφησε ο δράστης όταν ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο με τα βασανιστήρια.

«Ξαφνικά άκουσα άνδρες να φωνάζουν έχουμε όπλα. Η αλυσίδα μού επέτρεπε να κινηθώ γύρω από το δωμάτιο, πιστεύοντας πως τους είχε στείλει για να με σκοτώσουν. Κρύφτηκα γυμνή κάτω από το κρεβάτι και τότε είδα την λέξη FBI επάνω στο σακάκι του ενός. Ο απαγωγέας μου είχε ανεβάσει online ένα βίντεο από την κακοποίησή μου και ένας από τους χρήστες επειδή φοβήθηκε ότι θα μπορούσε να θεωρηθεί συνεργός κάλεσε την αστυνομία» αναφέρει η Αλίσια.

Όπως τονίζει το θύμα, αποφάσισε να μιλήσει για τη φρικτή εμπειρία της για να παρακινήσει όλες τις γυναίκες και τα μικρά κορίτσια που πέφτουν θύματα βιασμού και κακοποίησης να καταγγέλλουν αμέσως τα περιστατικά.

«Νόμιζα ότι είχα κάνει κάτι λάθος, ότι οι δικοί μου δεν θα με αγαπούν πλέον. Όταν τελικά ξαναέσμιξα με τους δικούς μου, τότε είδα την αγάπη που μου έχουν. Λίγο αργότερα είδα το βίντεο του βιασμού μου για να αναγνωρίσω τον εαυτό μου και το βιαστή μου στο βίντεο. Ήταν πολύ σκληρό και ακόμα με στοιχειώνει. Για αυτό πλέον μάχομαι ενάντια στην παιδική εκμετάλλευση και κακοποίηση».
Κρατούσε 13χρονη με αλυσίδες, τη βασάνιζε και τη βίαζε. Οι κίνδυνοι του chat

defencenet.gr

Close