Ψηφιακές γειτονίες 2014

Όταν αποφάσισα να κάνω το δικό μου blog …
Μάλλον λάθος,όταν η γυναίκα μου αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνω το δικό μου blog και γω συμφώνησα,ειλικρινά δεν περίμενα γίνει όλο αυτο που γίνεται!
Περίμενα ότι θα μπω ,θα  γράψω δυο φορές,άντε τρεις και θα βαρεθώ.

 
 
Πριν 4 μήνες λοιπών καθόμασταν στο καναπέ και …ακολουθεί πραγματικός διάλογος:
 
-Ρε Χρήστο νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ένα blog…”
– Τι   εννοείς να κάνουμε ?
-Να κάνουμε ένα blog το οποίο να είναι η εκτόνωσή μας !
-……………(Σκέψη)…………………………………………………
-Daddy cool… αν θες να κάνουμε blog ,θα είναι το Daddycool ένα blog  για μπαμπάδες
-Ναιιιιιιιιιιιι μου αρέσει!!
 
Την επομένη μέρα χάζεψε στην κυριολεξία μπροστα στην οθόνη και έτσι απλά μέσα σε ένα 24ωρο και από το πουθενά το έφτιαξε.
 
………
Πέρνα  μου λέει από τη δουλειά μόλις σχολάσεις, σου έχω μια έκπληξη… Ντα νταν!!!
Και γίνανε τα αποκαλυπτήρια !
Το έφτιαξα !
Κάτσε να γράψεις!Είναι δικό σου.
Και έτσι δειλά δειλά άρχισα να γράφω.
 
Και στη πορεία ,κάποιες σκέψεις,μέχρι να τις δω στην οθόνη ούτε και γω ήξερα ότι τις είχα.
 
Και δεν σας κρύβω ότι το γουστάρω πολύ !
 
Έχουμε γίνει με τη Λένα εκτός από ζευγάρι και συνεργάτες!
 
Και πολλές φορές γυρνάω από τη δουλειά ,μπαίνω να γράψω και βλέπω τις μαγειρικές(μου τρέχουν τα σάλια μεν) αλλά προσπαθώ να τις εξηγήσω, ότι κανέναν άντρα δεν τον ενδιαφέρει πως βάφουν τα αυγά το Πάσχα και τα αρωματικά σαπούνια και κείνη σηκώνει το φρύδι και με ύφος μου λέει 
“Νομίζεις!
Δεν απευθυνόμαστε μόνο στους άντρες αγάπη μου !Υπάρχει και μια μαμά εδώ, που γράφει! και έχει φίλες! και στις  φίλες της ,αρέσουν και τα σαπουνάκια και τα μαμαδίστικα!
Γράφε εσύ τα αντρικά και άσε με έμενα να κάνω αυτά που ξέρω!
Και γελάω γιατί έχουμε φτιαξει ένα blog τουρλού τουρλού  όπως της λέω και νευριάζει
Άλλα το γουστάρουμε και οι δύο πολύ!
Και δεν μπορουμε να λειψουμε από τις ψηφιακές γειτονίες!
 
Δεν σας κρύβω ότι τόση ώρα χαζεύω τις φωτογραφίες από τη περσινή εκδήλωση!
 
Θα θέλαμε να είμαστε και τις δυο μέρες εκεί άλλα λόγω δουλειάς,το Σάββατο το απόγευμα θα φύγουμε σφαίρα για να προλάβουμε!
 
 
Τι είναι οι ψηφιακές γειτονίες?
 
Οι Ψηφιακές Γειτονιές, για 2η συνεχή χρονιά, δηλώνουν δυναμικά το παρόν για να φέρουν ακόμα πιο κοντά όλους εμάς τους «γείτονες», «γνωστούς», «επισκέπτες» ή έστω «περαστικούς» της ψηφιακής κοινότητας. 
 
Πέρυσι πολλοί/πολλές ήταν οι bloggers που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα,για δημιουργική συμμετοχή και το αποτέλεσμα άξιζε όσο χίλιες λέξεις.
 
Φέτος στις 4 και 5 Απριλίου 2014 οι ψηφιακές  γειτονίες οργανώνουν διήμερη εκδήλωση με θέμα:
 
“Μεγαλώνοντας (σ)το αύριο”
στο πολυχώρο  thehubevents!
Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί Playroom σε ένα χώρο 150 τ.μ που θα φιλοξενήσει τα παιδιά των παρευρισκόμενων, θα τα απασχολήσει δημιουργικά με έμπειρους παιδαγωγούς αλλά και θα τους επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει το βράδυ με πάρτι που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο.
 
 
 
Η πρώτη ημέρα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε εκπαιδευτικά workshops όπως φωτογραφία, δημιουργική γραφή, βασικές αρχές των Social Media που θα απευθύνονται ξεχωριστά στους «πρωτάρηδες» και τους «βετεράνους» του blogging από έμπειρους επαγγελματίες.
Η δεύτερη ημέρα έχει πλήθος από πρωτότυπες και καινοτόμες εκδηλώσεις και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες ομιλίες και panels. Ομιλητές και bloggers επιλεγμένοι για τη ψηφιακή τους και όχι μόνο, δράση σε διάφορους τομείς θα βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν την ιστορία τους, να εμπνεύσουν με το έργο τους και ίσως και να «διδάξουν» με την πορεία τους. 
 
 
Εισιτήρια
 
Η τιμή του εισιτηρίου για τη συμμετοχή στις Ψηφιακές Γειτονιές είναι 20 ευρώ για την κάθε μέρα και για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει και τις δύο μέρες είναι 30 ευρώ.
Τα εισιτήρια μπορείτε να τα αγοράσετε Online από το viva.gr με μετρητά ή με κάρτα, τηλεφωνικά: 11876
 
Ή με μετρητά σε ένα από τα εκατοντάδες σημεία πώλησης του viva.gr στο TheMall Athens, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots αναφέροντας απλά το όνομα της εκδήλωσης.
 
Περισσότερα για τους ομιλητές, το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τους διοργανωτές,τους ομιλητές,τα workshops καθώς και για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση: www.psifiakesgeitonies.gr
 
Δεν μπορούμε να λείψουμε από αυτή τη γιορτή!

Close