Χαμός στη Αχαΐα: Η πεθερά τσάκωσε στα πράσα τη νύφη με τον εραστή της στο γλέντι του γάμου

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γαμπρός γνώριζε για τη “φιλία” μεταξύ της γυναίκας του και του άνδρα και ήταν σύμφωνος  στο να παρευρεθεί  ως καλεσμένος  στη γαμήλια τελετή και στη δεξίωση.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Αχαΐα. Η πεθερά έπιασε στα πράσα τη νύφη της με τον εραστή της στην τουαλέτα του νυχτερινού κέντρου που πραγματοποιούταν στο γλέντι του γάμου.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» συνέβη στον Δήμο Ερυμάνθου.

Δείτε επίσης : Σοκ : 13χρονη έκοψε τις φλέβες της σε παιδική χαρά

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γαμπρός γνώρισε πως η νύφη διατηρούσε φιλικές σχέσεις με έναν από τους καλεσμένους στο Μυστήριο αλλά τελικά το βράδυ του γάμου έμαθε πως είχε μαζί του ερωτικές επαφές.

«Γύρω στις 3 τα ξημερώματα τον κάλεσε στην τουαλέτα και φυσικά έφυγαν ξεχωριστά» αναφέρει στην εφημερίδα ο Α.Δ., αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Η πεθερά είχε υποψιαστεί πως κάτι περίεργο συνέβαινε με τον «κολλητό» της νύφης σύμφωνα με το newsbeast.gr και «ενίοτε συνεργάτη» της και την ακολούθησε στην τουαλέτα όπου τους βρήκε σε ερωτική περίπτυξη.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Θρίλερ- Αλέξης Κούγιας κατά Οθωνα Παπαδόπουλου με εντολή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο εραστής γρονθοκοπήθηκε από τον γαμπρό και ένα ακόμη άτομο ενώ το ζευγάρι οδηγήθηκε την επομένη σε διαζύγιο.

 

 

Close