παιδιά ίντιγκο-κρυστάλλινα παιδιά-παιδιά-ουράνιο τόξο-

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα παιδιά ίντιγκο, τα παιδιά ουράνια τόξα και τα παιδιά κρύσταλλα. Θα δούμε τις διαφορές τους και πως μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε.

Τα τελευταία χρόνια γίνεται λόγος για τα παιδιά ίντιγκο. Λένε πως τα παιδιά των τελευταίων γενεών γεννιούνται με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Οι μεταφυσικές ιστορίες λένε πως αυτά τα παιδιά έρχονται με μία συγκεκριμένη αποστολή στον κόσμο γι’ αυτό γεννιούνται με ιδιαίτερες δυνατότητες.

Σήμερα θα μιλήσουμε για τα παιδιά ίντιγκο, τα παιδιά ουράνια τόξα και τα παιδιά κρύσταλλα. Θα δούμε τις διαφορές τους και πως μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε. Εσείς πιστεύετε σε αυτές τις θεωρίες; Μοιραστείτε στα σχόλια τις δικές σας εμπειρίες. Διαβάστε παρακάτω: 

Τα μαγικά χαρακτηριστικά των παιδιών ίντιγκο, ουράνιων τόξων και κρυστάλλων

Οι ιστορίες λένε πως αυτά τα παιδιά έχουν έρθει στην γη με έναν ειδικό σκοπό και συμβάλλουν στην αλλαγή της συνειδητότητας και έχουν ως στόχο την καλυτέρευση του κόσμου. Είναι παιδιά που ενδιαφέρονται για την ειρήνη, τα μεγάλα ανθρώπινα ιδανικά, τον σεβασμό στο περιβάλλον και τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας.

Επίσης ενδιαφέρονται για θεραπείες στην κοινωνική δομή και είναι περισσότερο σε επαφή με αυτό που λέμε παγκόσμια αλήθεια. Γι’ αυτό, τα συγκεκριμένα παιδιά δεν ανέχονται και δεν συμβιβάζονται με συμπεριφορές και συστήματα που δεν συμφωνούν με αυτά.

Λένε πως τα παιδιά ίντιγκο έχουν έρθει ως προπομποί για να προετοιμάσουν το έδαφος, να σπάσουν τα παλιά φράγματα και τις ξεπερασμένες συνήθειες και θεωρίες έτσι ώστε να ακολουθήσουν τα κρυστάλλινα παιδιά.

Δείτε ακόμα Αυτός είναι ο λόγος που είναι σχεδόν απίθανο να έχετε γενέθλια στις 25 Δεκεμβρίου

Τα κρυστάλλινα παιδιά θα βάλουν τα θεμέλια για την ειρήνη και την αρμονία έτσι ώστε να έρθουν τα παιδιά ουράνιο τόξο και να χρησιμοποιήσουν την ισχυρή τους θέληση  και την απεριόριστη ενέργεια τους για να χτίσουν τον κόσμο από την αρχή.

Λένε πως πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν υπερψυχικές ιδιότητες και πως μπορούν να δουν άλλες διαστάσεις ή να αντιληφθούν αιθέριες οντότητες, αγγελικές παρουσίες και έχουν φοβερή ενσυναίσθηση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς ερευνητές τα Λουλακί , τα Κρυστάλλινα και τα Παιδιά- Ουράνια Τόξα γεννιούνται έχοντας ενεργοποιημένο ένα μέρος του DNA τους που στις προηγούμενες γενιές ήταν ανενεργό κι γι αυτό έχουν στη διάθεσή τους μια μεγαλύτερη γκάμα ιδιοτήτων. Σε γενικές γραμμές έχουν ορισμένα πολύ σαφή χαρακτηριστικά.

Τα παιδιά ίντιγκο

Ποια είναι τα παιδιά ίντιγκο, ουράνια τόξα και κρύσταλλα;

Τα παιδιά ίντιγκο έχουν έμφυτες αρχηγικές τάσεις και ισχυρή αυτοπεποίθηση. Επίσης είναι αποφασιστικά, είναι πολεμιστές στην ζωή τους και ανιχνεύουν το ψέμα από μακριά. Είναι συνδεδεμένα με μία εσωτερική πηγή δύναμης και αρνούνται να ακολουθήσουν οδηγίες και υποδείξεις.

Επίσης βαριούνται εύκολα, δεν αντέχουν την ρουτίνα και δεν υποτάσσονται στην εξουσία. Ζητάνε αυτό που θέλουν χωρίς παρεμβολές και είναι αρκετά δημιουργικά. Έχουν ιδιαίτερη ενσυναίσθηση και προαίσθηση.

Αναπτύσσουν αφηρημένη σκέψη από πολύ νωρίς, είναι πολύ έξυπνα και με ταλέντα και μπορεί να φαίνονται αντικοινωνικά όμως είναι αρκετά επιλεκτικά με τις παρέες τους. Χειρίζονται με μεγάλη άνεση την τεχνολογία και ονειροπολούν συχνά.

Δείτε ακόμα Νοστράδαμος : Οι 5 τρομακτικές προβλέψεις του για το 2023

Έχουν έντονο και βαθύ βλέμμα, παρουσιάζουν δείγματα ώριμης σκέψης από πολύ νωρίς, επαναστατούν ενάντια στο σύστημα και στην πειθαρχία και διαθέτουν καλή μνήμη. Αν το παιδί σας είναι ίντιγκο θα πρέπει να το σεβαστείτε όπως θα σεβόσασταν έναν ενήλικο.

Δεν πρέπει όμως να το φορτώνετε με ευθύνες των ενηλίκων. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή στην ανυπομονησία που το διακατέχει και να είστε έντιμοι και ειλικρινείς μαζί του.

Μήπως κι εσείς είστε Ίντιγκο;

Καθώς οι άνθρωποι με τη λουλακί αύρα έχουν αρχίσει να γεννιούνται σιγά- σιγά εδώ και έναν αιώνα και κυρίως μετά το 1970 ενδέχεται να ανήκετε κι εσείς σ’ αυτήν την κατηγορία. Ιδού τα επιπλέον χαρακτηριστικά που εκδηλώνουν οι άνθρωποι Ίντιγκο όταν ενηλικιώνονται:

Προτιμούν τη θέση του ηγέτη από την ομαδική εργασία, εξοργίζονται με την πολιτική, επιθυμούν να αλλάξουν τον κόσμο, έχουν «πράσινη» οικολογική συνείδηση και αγωνίζονται για το περιβάλλον.

Επίσης είχαν έντονες πνευματικές αναζητήσεις στην εφηβεία τους.
Απορρίπτουν τις νόρμες, και το κατεστημένο. Ρωτούν πάντα «γιατί;».
Επαναστατούν και θυμώνουν με την αδικία. Συναισθάνονται τους άλλους αλλά δεν αντέχουν την ανοησία.

Δείτε ακόμα 15 φωτογραφίες που δείχνουν πως ήταν ο κόσμος πολλά χρόνια πριν και πως είναι σήμερα

Αναζητούν το νόημα της ζωής. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Κάνουν δουλειά με τον εαυτό τους για να ξεπεράσουν τα μπλοκαρίσματα της παιδικής τους ηλικίας που προήλθαν από το σχολικό ή οικογενειακό περιβάλλον που δεν τους καταλάβαινε.

Διαλύουν τις παραδόσεις και τα κοινώς αποδεκτά όταν βρίσκουν έναν νέο , καλύτερο τρόπο και βοηθούν και τους υπόλοιπους να ξεπεράσουν τους περιορισμούς τους.

παιδιά ίντιγκο-κρυστάλλινα παιδιά-παιδιά-ουράνιο τόξο-

Photo via: sch,gr

Τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Ποια είναι τα παιδιά ίντιγκο, ουράνια τόξα και κρύσταλλα;

Τα ίντιγκο παιδιά είναι οργισμένα και αντιδραστικά προσπαθώντας να φέρουν την ανατροπή. Από την άλλη τα κρυστάλλινα παιδιά, άρχισαν να έρχονται στη γή από το 1980 και είναι ήσυχα και υπομονετικά. Συχνά τα περιγράφουν σαν φωτεινούς μαγνήτες.

Όπου κι αν πάνε τραβούν κοντά τους ένα μικρό πλήθος κόσμου, με ένα χαμόγελο ή μερικές λέξεις. Το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ο ήπιος, γαλήνιος χαρακτήρας τους. Επίσης συγχωρούν εύκολα, εκφράζουν αγάπη και κατανόηση, φροντίζουν τους ανθρώπους και τα ζώα.

Επίσης τους αρέσον τα χάδια, οι αγκαλιές και τα φιλιά και μπορεί μερικές φορές να αργούν να ανοιχτούν όμως έχουν ανεπτυγμένες τηλεπαθητικές ικανότητες και δεν χρειάζεται να μιλούν για να επικοινωνούν. Τους αρέσει να βοηθούν τους άλλους και δεν τους αρέσουν τα ρούχα.

Δείτε ακόμα Γιατί ο τρόπος που βλέπουμε τον εαυτό μας διαφέρει από την αληθινή μας εικόνα

Προτιμούν να είναι γυμνά ή να φορούν απαλά ρούχα από φυσικά υλικά και χαρούμενα χρώματα. Έχουν την ικανότητα να αισθάνονται τηλεπαθητικά με άλλους και γνωρίζουν πότε οι αγαπημένοι τους είναι άρρωστοι, λυπημένοι ή απλά σε κίνδυνο.

Τα κρυστάλλινα παιδιά είναι παιδιά με υπομονή και θέλουν τα πάντα να τα κάνουν με την ησυχία τους. Έχουν μεγάλα μάτια και βλέμμα βαθύ και σοφό. Μπορούν να επικοινωνούν με άλλους κόσμους και σπάνια θα υψώσουν την φωνή.

Τους αρέσει να παίζουν με κρυστάλλους και πέτρες και αγαπούν πολύ το νερό. Μιλούν από μικρή ηλικία για παγκόσμια ζητήματα όπως η ειρήνη, το περιβάλλον, η πείνα και άλλα. Θέλουν να βοηθήσουν σε αυτά τα προβλήματα και είναι ατρόμητα. Έχουν θεραπευτικές ικανότητες και είναι πολύ επιλεκτικά στο φαγητό τους.

παιδιά ίντιγκο-κρυστάλλινα παιδιά-παιδιά-ουράνιο τόξο-

Photo via: ploumistos.com

Τα Παιδιά Ουράνια Τόξα

Ποια είναι τα παιδιά ίντιγκο, ουράνια τόξα και κρύσταλλα;

Τα παιδιά ουράνια τόξα είναι παιδιά που η αύρα τους ακτινοβολεί όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Ξεκίνησαν να έρχονται στη γη στις αρχές του 21ου αιώνα και λέγεται ότι θα συνεχίσουν να έρχονται μέχρι και περίπου το 2030.

Πρόκειται για ψυχές που ενσαρκώνονται για πρώτη φορά στην γη και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες και γεμάτες χρώματα. Όπως συμβαίνει και με τα κρυστάλλινα παιδιά έχουν θεραπευτικές και τηλεπαθητικές ικανότητες και έχουν έναν ψυχισμό πολύ ανοιχτό και δεκτικό.

Επίσης έχουν ισχυρή θέληση και προσωπικότητα, διαθέτουν πολλή ενέργεια και είναι πολύ δημιουργικά. Συχνά προσδιορίζουν τα πράγματα με βάση το χρώμα τους και περιμένουν την άμεση υλοποίηση αυτού που σκέφτονται ή χρειάζονται.

Δείτε ακόμα Ήταν νεκρή για 40 λεπτά μετά από ανακοπή καρδιάς και Επεζήσε – Με το στόμα ανοιχτό οι γιατροί

Έχουν θεραπευτικές και τηλεπαθητικές ιδιότητες και τους αρέσουν τα πολύχρωμα και έντονα χρώματα στα ρούχα. Τα παιδιά ουράνιο τόξα επιλέχθηκαν να γεννηθούν σε οικογένειες όπου επικρατεί γαλήνη και πνευματικότητα.

Το βαθύτερο αίτημα που θα υπηρετήσουν στην ζωή τους είναι να διδάξουν την δύναμη της σκέψης και χρησιμοποιώντας την ισχυρή τους θέληση να δημιουργήσουν έναν νέο κόσμο. «Όλα αυτά τα παιδιά χρειάζονται ειδική εκπαίδευση, υπομονή, ηρεμία και σεβασμό» επισημαίνει ο συγγραφέας και ερευνητής Μάνος Νομικός.

«Αν και μόλις τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να γίνεται ευρύτερα γνωστό αυτό το θέμα ήδη στη Ρωσία και στην Κίνα αντιμετωπίζεται με μεγάλη σοβαρότητα.

Δείτε ακόμα Τραγουδίστρια παντρεύτηκε φάντασμα που μάλιστα της χάλασε τον μήνα του μέλιτος

Η μορφωτική ακόλουθος της Κινεζικής Πρεσβείας , μάλιστα, μου έλεγε πως στη χώρα της έχουν φτιάξει ειδικά σχολεία γι αυτά τα παιδιά που ονομάζουν «Υπερψυχικά» και σύμφωνα με τις στατιστικές τους ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο.

Ποια είναι τα παιδιά ίντιγκο, ουράνια τόξα και κρύσταλλα;

Το αξιοσημείωτο όμως είναι πως σε όποια χώρα κι αν γεννιούνται δείχνουν τις ιδιαίτερες ικανότητές τους από τη βρεφική ηλικία. Ωστόσο, τα περισσότερα προβλήματα τα αντιμετώπισαν τα Παιδιά Ίντιγκο κι αυτό εξ αιτίας της αντισυμβατικής συμπεριφοράς τους, της υπερκινητικότητάς τους και της αδιαφορίας τους για τους κανόνες.

Το σύστημα σκέψης της κοινωνίας δεν ήταν έτοιμο να δεχθεί την πιθανότητα ενός νέου τύπου ανθρώπων. Πολλοί γονείς τα παρεξήγησαν και δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις άρχισαν να τους δίνουν χάπια προκειμένου να αναστείλουν την υπερκινητικότητά τους.

Δείτε ακόμα Ελλάδα : Το στοιχειωμένο χωριό της Ελλάδας που ζουν μόνο κούκλες

Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ό,τι δεν καταλαβαίνουμε το παρεξηγούμε. Τα στάνταρντς αυτών των παιδιών είναι πολύ υψηλότερα από αυτά που έχουν να τους προσφέρουν τα περισσότερα σχολεία και η έλλειψη ενημέρωσης της κοινωνίας κάνει τη ζωή τους δύσκολη.

Συχνά δάσκαλοι και γονείς δεν τα καταλαβαίνουν , τα θεωρούν παράξενα, ιδιότροπα και απείθαρχα. Κι όμως αυτοί είναι οι αναμορφωτές της αυριανής κοινωνίας.

Ήδη η πρώτη γενιά των παιδιών Ίντιγκο που είναι σήμερα γύρω στα 20-30 στελεχώνουν πάμπολλα κινήματα για τη σωτηρία του περιβάλλοντος, την προστασία των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων, την προσέγγιση των λαών.

Δείτε ακόμα Αγία Σοφία: Ο μαρμαρωμένος βασιλιάς και μερικοί άλλοι διάσημοι θρύλοι

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλος είναι ο κατάλογος αυτών των οργανώσεων που υπηρετούνται από άτομα πραγματικά αφοσιωμένα σε ιδανικά και για τις οποίες γνωρίζουμε ελάχιστα .

Αυτά τα παιδιά που ήρθαν και συνεχίζουν να έρχονται λοιπόν μας δίνουν μια γεύση για την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθεί η ανθρωπότητα. Φέρνουν μαζί με τα ιδανικά που πάντα είχαν οι νέοι και τα εξαιρετικά χαρίσματά τους που τους φέρνουν σε επαφή με τα αόρατα πεδία και τις εξωαισθητήριες εμπειρίες.

Σήμερα είναι μια μειοψηφία. Είναι η μαγιά. Η υπόσχεση. Ανοίγουν τη θύρα του θαυμαστού. Για να περάσει κάποτε ολόκληρη η ανθρωπότητα κάνοντας συλλογικά το νέο εξελικτικό της άλμα.»

παιδιά ίντιγκο-κρυστάλλινα παιδιά-παιδιά-ουράνιο τόξο-

Photo via: keane-eyes.com

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close