Ατομικά σιροπιαστά γλυκά με κακάο και σιμιγδάλι στο λεπτό!

Ατομικά σιροπιαστά γλυκά με κακάο και σιμιγδάλι. Αυτές οι σιροπιαστές μπουκίτσες γίνονται εύκολα και γρήγορα σε μόλις 15′! Με λίγα υλικά φτιάχνουμε ένα γλυκό ιδανικό για κέρασμα αλλά και τις καθημερινές λιγούρες μας! Γίνονται πραγματικό πολύ λαχταριστά και η εκτέλεση είναι και για αρχάριους στην κουζίνα! Δοκιμάστε τα τις μέρες των γιορτών αλλά και όποτε άλλοτε θέλετε!

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε στο μπολ το αυγό σπορέλαιο, σιμιγδάλι, μπέικιν, βανίλια και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ζυμώνουμε.
Χωρίζουμε την ζύμη στα δυο και στην μια βάζουμε κακάο.
Ανοίγουμε 2 φύλλα τοποθετούμε το φύλλο κακάο πάνω ρολάρουμε και κόβουμε κομμάτια.
Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς προθερμασμένο για 15 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.

(Εάν θέλουμε προσθέτουμε μέσα στην ζύμη καρυδιά)

Σιρόπι:

Βράζουμε 2 ποτήρια νερού νερό,
2 ποτήρια νερού ζάχαρη,
μισό λεμόνι το χυμό του για 3 λεπτά.
Σιροπιάζουμε καυτά γλυκάκια πολύ παγωμένο σιρόπι

Ατομικά σιροπιαστά γλυκά με κακάο και σιμιγδάλι στο λεπτό!

Tzeni Tsanaktsidou‎

ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!

Close