Τέλεια ζαμπονοτυρόπιτα με ανθότυρο για κολατσιό και μπουφέ

Μία ζαμπονοτυρόπιτα μαλακή και πεντανόστιμη για να την φτιάχνετε κάθε μέρα! Μπορούν να παίρνουν τα παιδιά μαζί στο σχολείο, να τη φτιάχνετε σε τραπέζια και μπουφέδες!

Εκτέλεση:
Σε μπολ λιώνουμε το ανθότυρο με πιρούνι και ανακατεύουμε μαζί το ρεγκάτο. Ρίχνουμε το ζαμπόν και τις κρέμες γάλακτος. Προσθέτουμε τα καρυκεύματα και 3 κουτ. σ. Ελαιολαδο βάζουμε στο πυρεξ λίγο ελαιόλαδο η βουτυρο βαζουμε το ενα φυλλο σφολιάτας Ρίχνουμε ολοι την γεμιση και απο πανω το αλλο φυλλο Χαράζουμε σε κομμάτια ως τα μισά με μαχαίρι και περιχύνουμε με το γάλα.

Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς με αντιστάσεις για 30′ λεπτά ή έως ότου ροδίσει ομοιόμορφα η πίτα μας.Αφήνουμε να σταθεί λίγο και σερβίρουμε!

Τέλεια ζαμπονοτυρόπιτα με ανθότυρο για κολατσιό και μπουφέ

Ευχαριστούμε την Xristina Gewrgiopoulou για την ωραία συνταγή.

Πατήστε εδώ και ελάτε στην πιο όμορφη παρέα με συνταγές για παιδιά και όχι μόνο

Close