Πεντανόστιμα να γλύφεις τα δάχτυλά σου: Χοιρινές γλυκόξινες μπριζόλες

Πεντανόστιμα να γλύφεις τα δάχτυλά σου Χοιρινές γλυκόξινες μπριζόλες – μπριζόλες σε μαρινάτα από χυμό πορτοκαλιού, σκόρδο και κύμινο!

Υλικά

4 χοιρινές μπριζόλες μεγάλες ( ή 8 μικρά μπριζολάκια)
250 γρ. χυμό πορτοκαλιού
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
1/2 κ.γ. κύμινο
πιπέρι
αλάτι

Δείτε ακόμη: Πεντανόστιμες Χοιρινές μπριζόλες μαλακές και ζουμερές με μανιτάρια και Φιλαδέλφεια

Οδηγίες

Σε ένα μικρό μπολ αναμειγνύω το χυμό πορτοκαλιού, το σκόρδο, το κύμινο και το πιπέρι και τα χτυπάω με ένα πιρούνι.
Σε ένα ταψί τοποθετώ τις μπριζόλες και τις περιχύνω με το μείγμα πορτοκαλιού. Τις αφήνω στο ψυγείο 2-3 ώρες.

Δείτε ακόμη: Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα ντομάτας και κολοκυθάκια

Βγάζω τις μπριζόλες από τη μαρινάτα και τις στεγνώνω σε απορροφητικό χαρτί, τις αλατίζω και τις ψήνω στο γκριλ 8-10 λεπτά από τη κάθε πλευρά μέχρι να μαλακώσουν.

Πηγή: igastronomie.gr/
Close