Σιροπιαστά ρολάκια καρύδας όνειρο!

Καρυδορολάκια ( ινδική καρύδα) Εύκολα  και πεντανόστιμα! Είναι σκέτη απόλαυση!! Με λίγα υλικά και εύκολα στην εκτέλεση έχετε το πιο λαχταριστό γλυκό για όλες εκείνες τις ώρες που σας πιάνουν οι υπογλυκαιμίες! Ιδανικά και για κέρασμα!

 

Εκτέλεση

Ανακάτεψα το γάλα και την καρύδα μέχρι να
γίνει μια ζύμη ,όχι σφιχτή

Βουτύρωσα ένα φύλλο,το δίπλωσα στη μέση και  ,έβαλα γέμιση κατά μήκος ,συνέχισα την ίδια διαδικασία για όλα τα φύλλα

Τέλος έκοψα σε μικρά κομμάτια 5-6 σε κάθε φύλλο,ανάλογα πως τα θέλουμε
Βγήκαν γύρω στα 50.
Τα έβαλα σε βουτυρωμένο ταψί( 30 χ 38)
Τα βουτύρωσα από πάνω και τα έβαλα στο ψυγείο για μια ώρα. Μέτα τα έψησα στους 200 στις αντιστάσεις για περίπου μίση ώρα.
Τέλος,έριξα το κρύο σιρόπι.
Τα δοκίμασα καυτά. Ήταν όνειρο.

Για το σιρόπι

Το έβρασα για 5 λεπτά

Εσείς μπορείτε να βάλετε δυο ζαχαρούχα με επιπλέον καρύδα ,για να αξιοποιήσετε και τα τα 4 φύλλα που περισσεύουν
Αν θέλετε, προσθέτετε και σταγόνες κουβερτούρας.

Σιροπιαστά ρολάκια καρύδας όνειρο!

Σιροπιαστά ρολάκια καρύδας όνειρο!

Σιροπιαστά ρολάκια καρύδας όνειρο!

Σιροπιαστά ρολάκια καρύδας όνειρο!

Σιροπιαστά ρολάκια καρύδας όνειρο!

Η συνταγή είναι της F for Food

Close