Φτιάξτε μόνη σας Υγρό κατά των λεκέδων

Υγρό κατά των λεκέδων λίγο πολύ όλοι έχουμε ως ενισχυτικό.Το κακό είναι ότι μας «πασάρουν» άλλο για τα λίπη,αλλό για τη σκουριά , αλλό για το μελάνι και η λίστα δεν εχεί τελειωμό!

Σήμερα θα σας δείξω πώς να φτιάξετε τελείως μόνες σας ενα σπιτικό υγρό κατά των λεκέδων που θα σας λύσει τα χέρια!Καθαρίζει τα πάντα! 

Υγρό κατά των λεκέδων,

2/3 φλιτζανιού  υγρό πιάτων

3 φλιτζάνια αμμωνία
6 κ σ μαγειρική σόδα
2 φλιτζάνια ζεστό νερό
Ανακατέψτε όλα τα υλικα μαζι  και ρίξτε τα  σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. 

Πριν  το χρησιμοποιήσετε  … αν είναι εχούν κάτσει τα στερεά υλικά  δώστε του ένα καλό κούνημα.

Πως θα το χρησιμοποιήσετε

ψεκάστε σε λεκέδες, όπως θα κάνατε κανονικά. Συνήθως αφήστε να  «μουλιάσει σε» για λίγα λεπτά τουλάχιστον. Στη συνέχεια πλύνετε ως συνήθως.

Είναι μαγικό σας σας λέω!

Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

photo via

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close