Απίστευτες χρήσεις για τις χρωμοπαγίδες που θα σας λύσουν τα χέρια στο σπίτι

 

Φανταζόσασταν ποτέ πως ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία οικιακής χρήσης είναι οι χρωμοπαγίδες; Μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν με τον καθαρισμό, τη βελτίωση των άσχημων μυρωδιών, την εξάλειψη των λεκέδων.

Παρακάτω Θα δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας με τις χρωμοπαγίδες

Θα πρέπει να κάνετε μια δοκιμή στο σπίτι σας!

σπιτι

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το φαγητό που κόλλησε στο ταψί. Απλά γεμίστε και αφήστε το ταψί μια νύχτα σε ζεστό νερό με μια χρωμοπαγίδα Την επόμενη μέρα, χρησιμοποιήστε το φίλτρο για να σκουπίστε τυχόν υπολείμματα φαγητού.

 

σπιτι

Με την προσθήκη μιας χρωμοπαγίδας  στην ηλεκτρική σκούπα, μπορείτε να εξαφανίσετε όλη την μυρωδιά της σκόνης και της κλεισούρας από το σπίτι σας .

σπιτι

Τα λευκά σημάδια αποσμητικού είναι ένας πραγματικός μπελάς, και προσπαθώντας να τους σκουπίσετε αφήνουν απλά πιο λευκά σημάδια. Ωστόσο, μια χρωμοπαγίδα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απαλλαγούμε από τα σημάδια του αποσμητικού γρήγορα και εύκολα.

σπιτι

Μπορείτε να αφαιρέσετε τη σκόνη από τις περσίδες γρήγορα με μια χρωμαπαγίδα, κλείνοντας τες και σκουπίζοντας κατακόρυφα. Στη συνέχεια, απλά επαναλάβετε τη διαδικασία αυτή με όλες τις περσίδες.

σπιτι

Ειδικά, όταν ο καιρός κρυώνει, τα στατικός ηλεκτρισμός από τα  μαλλιά, είναι δύσκολο να καταπολεμηθεί. Τρίψτε με με μια χρωμοπαγίδα την βούρτσα σας για να βοηθήσει να δαμάσετε τα φριζαρισμένα μαλλιά.

σπιτι

Βρωμιά και άλατα μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν κηλίδες στην πλάκα του σίδερου.. Με το σίδερο σε χαμηλή θερμοκρασία, τρίψτε το πάνω σε μια χρωμοπαγίδα και  παρακολουθήσετε τα άλατα να εξαφανίζονται.

σπιτι

Τα διάφορα αρωματικά  κάνουν τα ρούχα σας να μυρίζουν ωραία στα συρτάρια, αλλά μπορείτε να παρατείνετε αυτή τη φρεσκάδα τοποθετώντας μια χρωμοπαγίδα

σπιτι

Οι τσάντες γυμναστηρίου και τα παπούτσια μπορεί να είναι δύσοσμα, αλλά τοποθετώντας μερικες χρωμοπαγίδες θα απορροφηθούν οι μυρωδιές​​.

σπιτι

Τα λιπαρά χέρια αφήνουν δαχτυλιές στις inox  συσκευές σας; οι μεταχειρισμένες χρωμοπαγιδες αφαιρούν αποτυπώματα και λεκέδες στην στιγμή.

σπιτι

Οι λεκέδες σε μορφή σκόνης,όπως πούδρα και αλεύρι,είναι τεράστιος μπελάς  για το καθάρισμα. Ωστόσο, με μια χρωμοπαγίδα θα τα μαζέψεις γρήγορα

σπιτι

Αν δεν σας  αρέσει η μυρωδιά από τα μουχλιασμένα, παλιά βιβλία , γλιστρήστε χρωμοπαγίδες μεταξύ των σελίδων, και θα παραμείνουν ανέγγιχτα από τον χρόνο.

Δες και εδώ πως θα φτιάξεις χρωμοπαγίδες μόνη σου!

 

Close