Ζωγραφίζει μια μπλε κουκίδα στο φλας του smartphone.Ο λόγος θα σας σοκάρει!

Τα smartphone έχουν εξελιχθεί αναμφισβήτητα,από κινητά τηλέφωνα σε χρήσιμα πολυεργαλεία ,που μας λύνουν τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις.Οι εφαρμογές που μπορούμε να κατεβάσουμε είναι χιλιάδες και καθημερινά αυξάνονται.Μπορούμε να συνδεθούμε διαδικτυακά με φίλους και οικογένεια,να μάθουμε για τον καιρό,να ενημερωθούμε σχετικά με τα νέα της επικαιρότητας,να παίξουμε εκατοντάδες παιχνίδια,ακόμα και να διευκολυνθούμε στην εργασία μας.

Είχατε σκεφτεί όμως ποτέ,πώς μπορούν να μας ωφελήσουν στην υγεία μας;Πώς το φλας της κάμερας τους μπορεί να μεταμορφωθεί σε μπλε φως που μας βοηθά να ανακαλύπτουμε βακτήρια και μικρόβια,σε τουαλέτες και άλλους χώρους,πράγμα ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους ταξιδεύουν.

ejypna kolpa

 

photo view diyphotography

Δείτε στο παρακάτω βίντεο,πως με έναν μπλε μαρκαδόρο και ένα κομμάτι σελοτέιπ,θα κάνουμε το φλας του κινητού να μεταμορφωθεί σε μαύρο φως που θα μας φανερώνει όποτε χρειαστεί,όλες τις μολυσμένες επιφάνειες.

Περισσότερα έξυπνα κόλπα θα βρείτε εδώ

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close