Καίει ένα φύλλο δάφνης μέσα στο σπίτι. Ο λόγος; Θα θελήσετε να δοκιμάσετε αυτό το τέχνασμα

Η σύγχρονη κοινωνία o τρόποw ζωής συνεχώς επιβαρύνoνται από το στρες και την ένταση. Χαλαρώστε. To αξίζετε, είναι καλό για σας και παίρνει λιγότερο χρόνο από ό, τι νομίζετε. Δεν χρειάζεστε ένα Σαββατοκύριακο σε spa ή μια εκδρομή.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα βότανο! Η Δάφνη!

Αυτό το φθηνό, κοινό βότανο, ενδημικό στη Μεσόγειο, μπορεί να σας βοηθήσει  να ανακουφιστείτε από το άγχος και την ένταση σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Οι εκπληκτικές αυτές ιδιότητες της δάφνης,  ανακαλύφθηκαν από έναν Ρώσο επιστήμονα, τον Gennady Malakhov . Τα φρέσκα ή αποξηραμένα φύλλα δάφνης χρησιμοποιούνται στην μαγειρική για τη χαρακτηριστική γεύση και το άρωμά τους, αλλά χρησιμοποιούνται επίσης σε ιατρικές θεραπείες, στην αρωματοθεραπεία και σαν φυτικό φάρμακο για διάφορες δερματοπάθειες και αναπνευστικές παθήσεις.

δάφνη

Ένα από τα λιγότερο γνωστή οφέλη της δάφνης είναι η φυσική καταπραϋντική ιδιότητα της.Οι υπερβολικές ορμόνες του στρες μπορεί να είναι επικίνδυνες για τη μακροπρόθεσμη υγεία, έτσι  τα φύλλα δάφνης μπορεί να σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε και να παραμείνετε χαλαροί ακόμα και στις πιο υψηλές στιγμές  άγχους.

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε:

Κάψτε ένα στεγνό φύλλο δάφνης σε ένα τασάκι και αφήστε το στο δωμάτιο για 10 λεπτά. Θα παρατηρήσετε μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα και το δωμάτιο θα μυρίζει  ευχάριστο, χαλαρωτικό καπνό.

Οι φλόγες θα απελευθερώσουν ουσίες, οι οποίες ενισχύουν την ατμόσφαιρα και δημιουργούν θετική ροή ενέργειας. Εισπνεύστε βαθιά και αφήστε τη μυρωδιά να ηρεμήσει το σώμα και το πνεύμα σας.

https://youtu.be/Upcuz0HQb6U

Close