6 φανταστικοί  Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε τις «Ορφανές» Κάλτσες σας

Σε αυτήν την ζωή όλοι έρχονται μόνοι και αναζητούν το άλλο τους μισό. Το ίδιο, όμως, δεν ισχύει και για τις κάλτσες που τις αγοράζουμε ως ζευγάρια. Η κοινή τους πορεία, βέβαια, δεν κρατά πολύ, αφού με έναν μυστηριώδες τρόπο, που ποτέ κανείς δεν ανακάλυψε, χάνονται και οι δρόμοι τους χωρίζουν κάπου ανάμεσα στο πλύσιμο και το στέγνωμα.

Δείτε ακόμα: Οι επιστήμονες έλυσαν το μυστήριο με τις χαμένες κάλτσες!Γιατί εξαφανίζονται!

Μετά από μεγάλη και άκαρπη αναζήτηση της μιας χαμένης κάλτσας, για να ενωθεί και πάλι με το ζευγάρι της που σας έχει ξεμείνει μόνο του στο συρτάρι, αποφασίζετε να το πετάξετε. Εμείς σας λέμε να μην τον κάνετε, αλλά να χρησιμοποιήσετε την ορφανή σας κάλτσα με τους 6 παρακάτω τρόπους.

Ξεσκονίστε τα φυτά σας Περάστε το χέρι σας μέσα από την κάλτσα και αφαιρέστε τη σκόνη από τα φύλλα των φυτών σας κάνοντας απαλές κινήσεις. Η σκόνη θα μείνει πάνω στην επιφάνεια της κάλτσας, ενώ τα φυτά σας θα αναζωογονηθούν και θα αποκτήσουν την χαμένη τους λάμψη και πάλι. Πλύνετε την κάλτσα μετά την χρήση.

6 φανταστικοί Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε τις «Ορφανές» Κάλτσες σας                       Φορέστε την κάλτσα στο χέρι σας και ξεσκονίστε τα φύλλα του φυτού σας.

Καθαρίστε τις περσίδες Ψεκάστε την κάλτσα σας με ξίδι, φορέστε την στο ένα χέρι και αρχίστε να καθαρίζετε με οριζόντιες κινήσεις τις περσίδες σας. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε ένα βαθύ και αποτελεσματικό καθάρισμα, σε κάθε γωνία και και σε κάθε παραμικρή λεπτομέρεια που μπορεί να σας ξέφευγε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο.

Δείτε ακόμα: Σταματήστε να φοράτε τις ίδιες κάλτσες για δεύτερη μέρα.. Δείτε γιατί…

6 φανταστικοί Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε τις «Ορφανές» Κάλτσες σας                      Καθαρίστε τις περσίδες σας με μια μόνο κάλτσα.

Για Μανιακούς με την Τάξη: Ο πιο Τέλειος Τρόπος για να Διπλώνετε τις Κάλτσες σας!
Θήκη για γυαλιά ηλίου Φτιάξτε μια νέα θήκη για να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε με ασφάλεια όπου και όποτε θέλετε τα γυαλιά οράσεως ή ηλίου σας. Περάστε τα στο εσωτερικό της κάλτσας και τυλίξτε την στη μέση για να κλείσει σαν θήκη. Η κάλτσα, μιας και είναι μαλλιαρή και χνουδωτή δεν θα γδάρει τους φακούς των γυαλιών σας, ενώ θα προστατεύσει τα γυαλιά σας από σπασίματα και γδαρσίματα που μπορεί να πάθαιναν, αν τα τοποθετούσατε σκέτα σε μια τσάντα για να τα μεταφέρετε.

Περάστε το χέρι σας μέσα από την κάλτσα και αφαιρέστε τη σκόνη από τα φύλλα των φυτών σας κάνοντας απαλές κινήσεις

6 φανταστικοί Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε τις «Ορφανές» Κάλτσες σας                  Προφυλάξτε τα γυαλιά σας για να μην σπάσουν τυλίγοντάς τα σε μια κάλτσα.

Καθαρίστε τις αράχνες Πολλές φορές είναι δύσκολο να φτάσετε να καθαρίσετε τους ιστούς αράχνης και σκόνης στις ψηλές γωνίες του ταβανιού. Για να το πετύχετε πάρτε ένα κλαδί που μπορεί να βρείτε στην αυλη σας ή ένα σκουπόξυλο που θα έχετε και περάστε στη μια άκρη του την κάλτσα. Κρατήστε το από την άλλη άκρη, σηκώστε το ψηλά και στοχεύστε στο σημείο που είναι οι σκόνες και ο ιστός αράχνης που θέλετε να εξαφανίσετε.

Δείτε ακόμα: Πως να φτιάξετε γατάκια με κάλτσες!!

Χρησιμοποιήστε την ως πανί ή ανταλλακτικό Χρησιμοποιήστε την κάλτσα σας ως ανταλλακτικό πανάκι για την σκούπα σας ή ως πανί με το οποίο θα καθαρίζατε τις επιφάνειες των επίπλων σας από την σκόνη. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε είτε στεγνή είτε βρεγμένη για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!

6 φανταστικοί Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε τις «Ορφανές» Κάλτσες σας           Χρησιμοποιήστε την κάλτσα ως ανταλλακτικό πανάκι της σκούπας για να καθαρίζετε τη               σκόνη  από το πάτωμα.

Καθαρίστε το σοβατεπί Το σημείο εκείνο που ενώνεται το δάπεδο με τον τοίχο και συνήθως καλύπτεται με μια οριζόντια και στενή λωρίδα από ξύλο, μάρμαρο ή μωσαϊκό, είναι και αυτό που συχνά παραμελείται στο καθάρισμα. Χρησιμοποιήστε την κάλτσα για ένα γρήγορο ξεσκόνισμα στην περιοχή αυτή και αμέσως θα δείτε διαφορά στο πόσο πιο καθαρό θα φανεί το σπίτι σας.

Πηγή: spirossoulis
Close