Ζωγραφισε εύκολα και οικονομικά τα σερβίτσια σου και κάνε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σου!

Ένας μαρκαδόρος, μια κούπα,ένα πιάτο και ένας φούρνος.

Το
μόνο που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το δικό σου στυλ στα δώρα, τις
κούπες ή και ολόκληρα τα σερβίτσια σου είναι ένας μόνιμος μαρκαδόρος
και ένας φούρνος! Βάλε φαντασία, ζωγράφισε τα σερβίτσια σου και χάρισε τα στους αγαπημένους τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.Ένα δώρο που θα έχει την προσωπική σου σφραγίδα,δεν θα σου στοιχίσει ακριβά  και σίγουρα θα το εκτιμήσουν.Σου βρήκαμε σχέδια γιορτινά για να πάρεις ιδέες αλλά είμαι σίγουρη ότι θα εντυπωσιάσεις με τα δικά σου!Ζωγραφισε εύκολα και οικονομικά τα σερβίτσια σου και κάνε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σου!

Πως γίνεται…. Απλά
γράψε ή ζωγράφισε ό,τι θέλεις, βάλε την κούπα ή το πιάτο (προτίμησε πορσελάνη και όχι κεραμικά σερβίτσια για να μην σπάσουν στο ψήσιμο) στον φούρνο
στους 160 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά (δύο φορές)  και μετά περίμενε να κρυώσει. Το
σχέδιό σου είναι πλέον μόνιμο και δεν φεύγει ούτε στο πλυντήριο πιάτων!

Ζωγραφισε εύκολα και οικονομικά τα σερβίτσια σου και κάνε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σου!

 Μια ιδέα που μου άρεσε πολύ για να γράψουν τα παιδιά στον Αη Βασίλη το δικό τους μήνυμα όταν θα του αφήσουν το γράμμα τους….

Ζωγραφισε εύκολα και οικονομικά τα σερβίτσια σου και κάνε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σου!Ζωγραφισε εύκολα και οικονομικά τα σερβίτσια σου και κάνε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σου!

Ζωγραφισε εύκολα και οικονομικά τα σερβίτσια σου και κάνε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σου!Ζωγραφισε εύκολα και οικονομικά τα σερβίτσια σου και κάνε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σου!Ζωγραφισε εύκολα και οικονομικά τα σερβίτσια σου και κάνε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σου!Ζωγραφισε εύκολα και οικονομικά τα σερβίτσια σου και κάνε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σου!Ζωγραφισε εύκολα και οικονομικά τα σερβίτσια σου και κάνε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σου!Ζωγραφισε εύκολα και οικονομικά τα σερβίτσια σου και κάνε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σου!Ζωγραφισε εύκολα και οικονομικά τα σερβίτσια σου και κάνε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σου!Ζωγραφισε εύκολα και οικονομικά τα σερβίτσια σου και κάνε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σου!Ζωγραφισε εύκολα και οικονομικά τα σερβίτσια σου και κάνε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σου!Ζωγραφισε εύκολα και οικονομικά τα σερβίτσια σου και κάνε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σου!Ζωγραφισε εύκολα και οικονομικά τα σερβίτσια σου και κάνε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σου!

Merry Christmas plate - from Paint it Pottery Shop. Could have kids make the simple drawing and then transfer it onto their plate.

Σημείωση: Εάν τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις λένε οτι δεν είναι
κατάλληλα για να φας επάνω σε αυτά, τότε μπορείς να κάνεις τη ζωγραφική
σου από την πίσω πλευρά του πιάτου.

Μικροί και μεγάλοι ζωγράφοι έτοιμοι για δράση λοιπόν! Και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένοι μαζί μας γιατί σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις!

Καλές δημιουργίες

Κατερίνα Βήττα

Δείτε εδώ όλες τις Χριστουγεννιατικες ιδέες μας 

Κατερίνα Βηττα
Κατερίνα Βηττα

Που μπορεί να σε οδηγήσει το πάθος σου για τους υπολογιστές και το διαδίκτυο; Εμένα με οδήγησε αρχικά στο blogging και τώρα author & website Editor στο team του Daddy-cool. Ποια είμαι; Είμαι η Κατερίνα και λατρεύω να ξετρυπώνω νέες ιδέες, ειδήσεις για celebrities, κατασκευές Diy , και ότι έχει σχέση με μόδα και stylish. Είμαι μαμά της Άννα-Μαριας , μιας υπέροχης ροκ έφηβης, παντρεμένη με τον άντρα που ερωτεύτηκα στα εφηβικά μου χρόνια και είμαι καλά!


Close