Οκτώ πράγματα που μπορείς να κάνεις στο σπίτι με τους χρησιμοποιημένους κόκκους καφέ!

Λατρεύεις τον καφέ; Αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να κάνεις… βήμα χωρίς αυτόν; Έχεις ταυτίσει τον καφέ με μια προσωπική ιεροτελεστία που τίποτα δεν μπορεί να τη διαταράξει;

Καταναλώνεις αρκετές ποσότητες καφέ στην καθημερινότητά σου και είσαι από εκείνους που κοροϊδεύουν τα new age “ροφήματα καφέ”; Καλώς ήρθες στο club! Είμαστε πολλές και είμαστε δυνατές -ή τουλάχιστον ξύπνιες! Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, αυτό σημαίνει πως στον κάδο των απορριμάτων σου θα υπάρχουν αρκετοί χρησιμοποιημένοι κόκκοι καφέ σε καθημερινή βάση. Μήπως να κάναμε κάτι γι’ αυτό; Βλέπεις, ο καφές, ακόμη και ο αποσταγμένος -δηλαδή χρησιμοποιημένος- έχει τόσες πολλές οικιακές χρήσεις, που ούτε θα φανταζόσουν ποτέ πόσο θαυματουργό συστατικό είναι για το σπίτι!

Άρχισε, λοιπόν, να συλλέγεις τους νωπούς κόκκους καφέ όταν τους βγάζεις από τη καφετιέρα ή την εσπρεσιέρα σου, γιατί σου έχω συγκεντρώσει εδώ μια σειρά από διαφορετικές περιστάσεις, στις οποίες θα κάνουν… θαύματα!

♦ Θέλεις να καθαρίσεις σκληρούς λεκέδες φαγητού από τα ταψιά και τις κατσαρόλες σου; Ρίξε μερικούς κόκκους στο σφουγγάρι με το υγρό απορρυπαντικό και τα σκεύη θα λάμψουν!

Διαβάστε περισσότερα στο apithano.gr


Close