Άγιος Παΐσιος : Έπαθε κάτι εντελώς σωματικό, σπασμούς στη κοιλιά της και έκλαιγε γοερά

Άγιος Παΐσιος : Η η τηλεοπτική κυρά Δέσποινα σε μια αποκάλυψη την συγκλονίζει …

Η Δέσποινα Γκάτζιου, η τηλεοπτική «κυρά Δέσποινα» από τη σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό» μίλησε στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα για τον ρόλο της και όχι μόνο…

Η ηθοποιός ανέφερε πως ο ρόλος που υποδύεται στη σειρά μοιάζει με τη γιαγιά της, η οποία σήμερα είναι 102 ετών.

Άγιος-Παΐσιος-Δέσποινα-Γκάτζιου

Δείτε ακόμη Σασμός: Παντρεύονται Μαθιός και Βασιλική

Και πρόσθεσε: «Είπα ναι στον ρόλο γιατί μεταφέρουμε με τον αδέξιο τρόπο μας το φως και τη χαρά της ορθοδοξίας».

Και τόνισε η Δέσποινα Γκάτζιου: «Τον Νικήτα Τσακίρογλου τον ξέρω από παιδί. Σε αυτή τη σειρά είναι σαν να έχεις τον γέροντα Αρσένιο κοντά σου» και συμπλήρωσε πως η αγάπη για τη σειρά είναι μεγάλη, καθώς οι δάσκαλοί της και οι συγχωριανοί της την κάλεσαν και της εξέφρασαν τη συγκίνησή τους.

«Με πήρε μία καλή μου φίλη που είναι άθεη για να μου πει ότι έπαθε κάτι εντελώς σωματικό, σπασμούς στη κοιλιά της και έκλαιγε γοερά με μία σκηνή της σειράς», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Άγιος-Παΐσιος-Δέσποινα-Γκάτζιου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Στεφάνου στον Φίλιππο Θα σε λιώσω φονιά

«Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι λογικό να ξενίζεται με το αίσθημα θρησκευτικής ευλάβειας, γιατί δεν έχει τη σχέση αυτή. Δεν με ενοχλεί. Δεν θα κοροϊδέψω ποτέ τον άθεο», είπε.

Όταν η ηθοποιός γνώρισε τον σύζυγό της ένιωσε πως μπήκε μέσα στο σπίτι φέρνοντας μαζί του το φως. Στον γάμο τους δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες, καθώς όπως είπε η ίδια, ο άντρας της δεν είναι σαν εκείνη.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85 , 86 , 87 , 88

Σύμφωνα με το gossip-tv, «Ήταν συνειδητή απόφαση να μην αποκτήσουμε παιδί. Η δουλειά μου απαιτεί να μην έχω δεσμεύσεις. Το να έχεις παιδιά είναι μεγάλη ευλογία, το να μην έχεις είναι μεγάλη ελευθερία και διάλεξα αυτό», κατέληξε στην εκπομπή, Mega καλημέρα!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Άγιος Παΐσιος με ένα κλικ εδώ

Close