Άγιος  Παΐσιος:  Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του MEGA

Άγιος  Παΐσιος: Η νέα σειρά του MEGA – Πότε κάνει πρεμιέρα; 

Η νέα ιστορική, βιογραφική σειρά, «Άγιος Παΐσιος», έρχεται σε λίγες ημέρες στο MEGA. Εκεί αρχίζει να ξεδιπλώνεται η ιστορία της ζωής του Αγίου Παϊσίου, από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει. Πότε αρχίζει η νέα σειρά του MEGA, κάνοντας τη μεγάλη πρεμιέρα της;

Η νέα σειρά, «Άγιος Παΐσιος», κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 22:30! Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε τόπους όπου ο Άγιος Παΐσιος έζησε σύμφωνα με το youfly.com  , όπως η Κόνιτσα και το Άγιον Όρος.

Δείτε επίσης : Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Άγιος Παΐσιος: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του MEGA

Η υπόθεση της σειράς

Η ιστορία της σειράς Άγιος Παΐσιος που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στο MEGA ξεκινά από τη γέννηση του Αγίο, κατά κόσμον Αρσενίου Εζνεπίδη, στα Φάρασα της Καππαδοκίας. Μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης, η οικογένεια του μικρού Αρσενίου ξεριζώνεται και παίρνει τον δρόμο της προσφυγιάς για την Ελλάδα. Ο μικρός Αρσένιος μεγαλώνει στην Κόνιτσα της Ηπείρου με τη γιαγιά του και τη μητέρα του, οι οποίες του μεταδίδουν τη βαθιά τους πίστη στον Χριστό και την αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Άγιος Παΐσιος: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του MEGA

Δείτε επίσης : Σασμός : Η Θοδώρα θέλει να κάνει έκτρωση

Μεγαλώνει με τις ιστορίες για τον Άγιο Αρσένιο και μέσα του φουντώνει η επιθυμία από μικρή ηλικία να ακολουθήσει τη μοναχική ζωή. Το 1945 κατατάσσεται στον στρατό όπου υπηρετεί ως ασυρματιστής. Με την αποστράτευσή του επισκέπτεται το Άγιον Όρος. Σύντομα, όμως, επιστρέφει στην Κόνιτσα για οικογενειακούς λόγους και παραμένει εκεί για τρία χρόνια. Αναχωρεί οριστικά για το Άγιον Όρος τον Μάρτιο του 1953 και καταλήγει στη Μονή Εσφιγμένου.

Άγιος Παΐσιος: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του MEGA

Έπειτα από τρία χρόνια βρίσκεται στη Μονή Φιλοθέου, όπου γίνεται μοναχός και παίρνει το όνομα Παΐσιος. Στέλνει μια φωτογραφία του στη μητέρα του με την οποία την αποχαιρετά και της λέει ότι για μάνα του πια θα έχει την Παναγία.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή τα βρίσκουν

Πρωταγωνιστούν: Νικήτας Τσακίρογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρης Ήμελλος, Δρόσος Σκώτης ,Δέσποινα Γκάτζιου

 

Close