Άγριες Μέλισσες Γ ΄κύκλος : Ποιοι ηθοποιοί φεύγουν

Ποιοι ηθοποιοί φεύγουν από τις Άγριες μέλισσες και θα μείνουν εκτός στον Γ ΄κύκλο της αγαπημένης μας σειράς.

Οι «Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να μας καθηλώνουν με τα συνταρακτικά τους γεγονότα. Οι υπέροχοι ηθοποιοί που πλαισιώνουν την σειρά μας έχουν χαρίσει συγκλονιστικές σκηνές. Ποιοι όμως θα συνεχίσουν και στον τρίτο κύκλο της σειράς; Αξίζει να σημειωθεί πως οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν αμέσως μετά το Πάσχα! Επίσης στην επομένη σεζόν οι Άγριες Μέλισσες θα μεταφερθούν στην Τρούμπα .

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες spoiler: H Λενιώ προσπαθεί να γίνει μητέρα αλλά το πρόβλημα που έχει δεν την αφήνει

Ο Μάνος Βόσκαρης αφού έχει ευνουχιστεί  από τους κρατούμενους των φυλάκων  αυτοκτονεί στο ψυχιατρείο. Την Ανετ θα την προδώσει η καρδιά της. Όσο για τον Μελέτη (Γιώργο Γεροντιδάκη),  λόγω  μεγάλου φαν κλαμπ θαυμαστριών,  δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα τον στείλουν φυλακή ή όχι και έτσι θα συνεχίσει. Όσο για τον Μιλτιάδη μετά από spoiler της Βιολέτας μάλλον θα κλειστεί και πάλι στο ψυχιατρείο!

Άγριες Μέλισσες Γ ΄κύκλος : Ποιοι ηθοποιοί φεύγουν

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες : O Βόσκαρης επιστρέφει και λέει στην Ελένη πως ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα της

Ο  Τόλλιας (Χρήστος Πλαΐνης) και η γυναίκα του Παγώνα (Δανάη Λουκάκη), θα ολοκληρώνουν την συμμέτοχη τους . Έτσι και αλλιώς  η
Σοφούλα (Βίκυ Διαμαντοπούλου), δεν θα κλειστεί σε μοναστήρι αλλά θα  παντρευτεί  τον Άγγελό της (Νίκος Λεκάκης), και έτσι και εκείνου ολοκληρώνουν την συμμέτοχη τους στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Όσο για την  Δόμνα (Νεφέλη Κουλούρη), την αδελφή του Μελέτη επιστρέφει στο εξωτερικό, από την άλλη  ο Μπάμπης (Γιάννης Βασιλώττος), μετά  από την άρνηση της Ασημίνας (Έλλη Τρίγγου) να είναι μαζί  αποχαιρετά για πάντα  το Διαφάνι. Αναμένουμε λοιπόν την τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες!

Ερωτηματικό έχει και ο ρόλος του Κωνσταντή, τον οποίο ερμηνεύει ο Γιάννης Κουκουράκης.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close