Η-Γη-της-Ελιάς-Ελένη-Βαΐτσου-Δημοσθένης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ελένη Βαΐτσου θα είναι η κόρη του Δημοσθένη.

Βρε καλώς τηνν…

Στη Γη της Ελιάς οι εκπλήξεις που μας περιμένουν στον δεύτερο κύκλο θα είναι πάρα πολλές. Αυτή σίγουρα δεν την περιμέναμε. Και δείχνει τη δίψα του Αντρέα Γεωργίου να δει το σίριάλ του στην κορυφή της τηλεθέασης.

Στη Γη της Ελιάς μπορεί να μη διαρρέουν πολλά πράγματα προς τα έξω για τις εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο. Αλλά οι μεταγραφές φαίνεται ότι συνεχίζονται. Και μία από αυτές όπως την πρόδωσε ο Αντρέας Γεωργίου μέσα από τα social media θα προκαλέσει πάταγο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη αποκάλυψη έρχεται απο την Μαρία

Η-Γη-της-Ελιάς-Ανδρέας-Γεωργίου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Εύα;

Συγκεκριμένα, ο δημιουργός της σειράς του Mega πόζαρε μαζί με την Ελένη Βαΐτσου, την πρωταγωνίστριά του στη σειρά Μπρούσκο που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Και οι δύο φωτογραφίζονται αγκαλιά και χαμογελαστοί με τη λεζάντα να γράφει «Σαν το παλιό καλό κρασί». Μάλιστα, υπάρχει και δεύτερη λεζάντα που λέει ότι «οι μεγάλες αγάπες πάνε στον παράδεισο».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη θα τα βρει με τον Κωνσταντίνο αλλά θα ξαναχωρίσουν

Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη Βαΐτσου έρχεται στην Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ώρα της Ευτυχίας πλησιάζει

Το θέμα είναι όμως στα tag της ανάρτησης. Γιατί εκτός του Μπρούσκο γίνεται αναφορά στη Γη της Ελιάς και συγκεκριμένα τον δεύτερο κύκλο. Κάτι που δείχνει ότι η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση και μάλιστα υπό τις οδηγίες του μέντορά της Αντρέα Γεωργίου.

Προς το παρόν καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει πει τίποτα επίσημα, αλλά όλα φανερώνουν ότι η μεγάλη έκπληξη δεν πρόκειται να αργήσει να επισημοποιηθεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο δολοφόνος που φορά το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

Πέντε χρόνια μετά το «Μπρούσκο»: Αντρέας Γεωργίου και Ελένη Βαΐτσου ποζάρουν ξανά μαζί! (εικόνα)

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το ατύχημα της Αγγελικής φέρνει σε ρήξη σε Μαρίνα -Αντιγόνη

Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του Μπρούσκο είχε αναπτυχθεί έντονα η φημολογία ότι ο Αντρέας Γεωργίου και η Ελένη Βαΐτσου ήταν ζευγάρι, κάτι που δεν είχε επιβεβαιωθεί ποτέ. Μάλιστα, έπειτα από καιρό είχε διαψεύσει τη φημολογία η ηθοποιός αν και τα σενάρια δεν σταμάτησαν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα κάνουν αποκαλύψεις για όλα

Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη Βαΐτσου έρχεται στην Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το ραντεβού που θα βαφτεί με αίμα

Από ένα σημείο και μετά κυκλοφόρησε άλλη φημολογία που ήθελε τις σχέσεις τους να έχουν χαλάσει σε σημείο που να μη μιλάει ο ένας στον άλλον.

Αλλά και αυτή καταρρίφθηκε από τη φωτογραφία που ανέβασαν οι δύο τους. Και προμηνύει τη νέα συνεργασία τους. Γιατί οι παλιές αγάπες όντως πάνε στον παράδεισο…

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close